Разследването потвърди, че човешките останки, открити от туристи на 24

...
Разследването потвърди, че човешките останки, открити от туристи на 24
Коментари Харесай

Потвърдиха, че са открити останките на актьора Джулиан Сандс

Разследването удостовери, че човешките остатъци, открити от туристи на 24 юни в необитаем запустял регион покрай връх Балди в Южна Калифорния, са на артиста Джулиан Сандс, заяви шерифството на окръг Сан Бернардино, представено от Асошиейтед прес.

Сандс, взел участие в няколко номинирани за " Оскар " кино лентата в края на 80-те и 90-те години, измежду които " Стая с аспект " и " Да напуснеш Лас Вегас ", е открит мъртъв в планински регион в Южна Калифорния пет месеца след изгубването си по време на поход, показаха управляващите.

Шестдесет и пет годишният артист, живеещ в Лас Анджелис, е бил разпален и умел екскурзиант. Той беше разгласен за липсващ на 13 януари, откакто тръгнал към върха, издигащ се на надморска височина над 3048 м източно от града, предава Българска телеграфна агенция.

Екипи, подпомагани от дронове и хеликоптери, го издирваха неколкократно, само че работата им беше възпрепятствана от суровото зимно време, задържало се и напролет, тъй че те не откриха никаква диря от Сандс, до момента в който туристи не се натъкнаха на тялото му.

Извършена е аутопсия, само че с цел да се дефинира повода за гибелта, са нужни спомагателни разбори, означиха управляващите. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР