Разследването на убийството на Пейо Пеев ще бъде обективно, всеобхватно,

...
Разследването на убийството на Пейо Пеев ще бъде обективно, всеобхватно,
Коментари Харесай

Коцев: Разследването на убийството на Пейо Пеев ще бъде обективно и всеобхватно

Разследването на убийството на Пейо Пеев ще бъде обективно, всеобхватно, всестранно. Това значи, че ще изясним всички въпроси, които касаят директно убийството, неговото авторство, по този начин и съпътстващите процеси, които касаят взаимоотношенията вътре в фамилията, метод на развъждане на децата, инспекция на съществуване на тъжби, които да са постъпили в полицейски структури. Това съобщи във Велико Търново основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, съобщи кореспондентът на БГНЕС.


Коцев сподели, че ще се извърши всеобхватна инспекция на всички изказвания.

" Ние в устрема си да разкрием виновници не би трябвало да нарушаваме и права. Има периоди за осъществяване на дисциплинарни инспекции, разбирам терзанията на околните, само че въпреки всичко по отношение на служителя Капов е формирано дисциплинарно произвеждане, отхвърлен е от служба, само че това премахване е месец-два до три, след което инспекцията може да продължи до 6-месечен период “, изясни Коцев по отношение на дисциплинарното произвеждане против отстранения началник на Криминална полиция в Стамболийски Дамян Капов. За него околните на убития Митко в Цалапица са обезпокоени, че ще бъде върнат на работа.

Вярвайте, че тя ще завърши напълно скоро и ще обявим тогава резултатите. Не желая да предопределям резултата, сподели Коцев.

За това дали има напън по българо-турската граница, Коцев сподели, че той е най-малък. За последното денонощие са регистрирани едвам 28 опита за незаконно прекосяване на границата. Твърдя, че имаме съвършени партньорски взаимоотношения с турските управляващи и с помощта на това имаме тези положителни резултати. Колегите от турската страна от правоохранителните структури организират също пълномащабни интервенции по противопоставяне на мигрантския напън. Следим процесите, проучваме ги, тъй че за момента в действителност няма условия за терзание, означи още Коцев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР