Разследването на специалния прокурор Робърт Мълър за предполагаемото споразумение между

...
Разследването на специалния прокурор Робърт Мълър за предполагаемото споразумение между
Коментари Харесай

Лавров: Няма данни за връзки на Тръмп с Русия

Разследването на специфичния прокурор Робърт Мълър за хипотетичното съглашение сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и съветските управляващи не разкри никакви обстоятелства в поддръжка на тази версия, съобщи съветският външен министър Сергей Лавров на огромна конференция за резултатите от работата през 2018 година, представен от TACC.

" Специалният прокурор Мълър работи, разпита десетки, в случай че не и стотици хора: нямаше никакви информации, които да потвърдят обвиняването в секрети съглашения сред президента Тръмп и Руската федерация! Нямаше обстоятелства и никакви информации, което е доста, доста необичайно за американската система, която работи бързо ”, разгласи министърът.

Той напомни и случая на Майкъл Флин, някогашен асистент на президента на Съединените щати за националната сигурност, който е упрекнат от Вашингтон. Според Лавров Мълър упреква Флин в осъществяването на дейности, които в реалност следват ползите на Съединени американски щати.

По-специално приказваме за опит за понижаване на напрежението с Русия, когато Флин се опита да убеди Москва да не реагира на постоянните наказания на Съединени американски щати. Освен това помощникът на Доналд Тръмп се е опитал да повлияе на позицията на Русия по резолюцията на Организация на обединените нации за Израел.

" Той прикани съветската страна всъщност да пази позицията, която Съединени американски щати пазят в Организация на обединените нации в продължение на десетилетия ", сподели министърът. „ Абсурдността на обстановката за мен е явна “, заключи Лавров.

Москва ще продължи да реагира съответно на засилената интензивност на НАТО и на приближаването на военната инфраструктура на алианса към съветските граници, разяснява още Лавров.

" Разбира се, ние ще продължим да реагираме съответно на увеличената военна активност на НАТО и на метода на военната инфраструктура към съветските граници ", сподели още дипомат № 1 на Кремъл. " Ние сме заинтригувани да възстановим естествените връзки със Съединените щати и Европейския съюз на правилата на равнопоставеност и взаимно ценене на ползите ", добави министърът, представен от " Фокус ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР