България не е за продан. Парламентът да отмени позорното решение

...
България не е за продан. Парламентът да отмени позорното решение
Коментари Харесай

Каракачанов: Парламентът да отмени позорното решение за харизване на реакторите за АЕЦ „Белене“

България не е за обмен. Парламентът да анулира позорното решение за харизване на реакторите за АЕЦ „ Белене “! Това написа ръководителят на Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността, лидер на листата в 01 МИР - Благоевград и 15 МИР Плевен.

Както аламирах, тези дни взаимна делегация на български, украински и американски специалисти, забележете, са правили ревизия на реакторите за АЕЦ „ Белене “. Според медийната информация американците са се присъединили по искане на българската и украинската страна. Няма подобен слугинаж! От 13 до 16 май е осъществявана техническа оценка на реакторите. Бързат да завършват договорката. В мътна вода и в предизборно време се творят най-големите дивотии. Докато всички са улисани в предизборна акция, служебният кабинет форсира харизването на реакторите за Белене на Украйна. Разбира се, това се случва под опекунството на Държавния департамент на Съединени американски щати.

В момента се прави тежко национално изменничество. Бърза се реакторите за АЕЦ „ Белене “ да бъдат харизани, с цел да е удовлетворен новият Голям брат. На всичко от горната страна, с цел да е срамът цялостен, България няма да получи и стотинка, а просто ще ги подари. Някой има вяра ли, че Украйна ще извади 600 млн. евро, с цел да ги заплати? Няма от къде.

Вместо да изградим нова атомна централа, ние подаряваме по другарски препоръки на Вашингтон, атомни реактори на страна във война. Подаряваме ги, тъй като нито Вашингтон, нито Киев ще ги платят. С това деяние слагаме черен кръст на плана „ Белене “. Между другото – сегашната неуместна обстановка опровергава всички критици на плана. Щом реакторите стават за Украйна по оценка на американската страна, за какво не стават за България? Очевидно механически и софтуерно няма проблем. Къде са в този момент всички съперници на АЕЦ „ Белене “ да обяснят по какъв начин не ни трябват, по какъв начин били остарели и негодни!

Първото нещо, което ще направя като депутат в Народното събрание, е да внеса предложение за незабавна анулация на това позорно решение на Народното събрание да подари на Украйна българските реактори за АЕЦ „ Белене “. А са бълагрски, тъй като ги е платил българският народ, а не Вашингтон или Брюксел!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР