Разследването на опита за отравяне на Емилиян Гебрев и евентуалната

...
Разследването на опита за отравяне на Емилиян Гебрев и евентуалната
Коментари Харесай

Янаки Стоилов за разследването Скрипал: Случаят се политизира

Разследването на опита за отравяне на Емилиян Гебрев и възможната връзка със случая " Скрипал " се политизира прекомерно бързо. Това съобщи в предаването " Още от деня " членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Янаки Стоилов.

Според Стоилов е смущаващо, че срещата на премиера Борисов с английския дипломат е извършена в Министерския съвет. Това политаризира случая още преди да има обстоятелства, върху които да се вършат изводи.
Янаки Стоилов, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия: Управлението на България се държи като добър лакей, обслужване на тези, които на мощните на деня.
Стоилов счита, че доста бързо се политизират тематики, които би трябвало да се изяснят първо като юридически условия.

Членът на Народно събрание на Българска социалистическа партия сподели още, че въздействие върху България е имало, има и ще има, както от Изток, по този начин и от Запад и това няма да спре, само че България би трябвало да проектира стратегическите си ползи.

Според него идните през 2019 година решения за АЕЦ " Белене " и за отклонението на газопровода " Турски поток " през България, ще покажат дали можем да отстоим националния си интерес.

Стоилов разяснява и идните избори, като предвижда, че акцията за европейските избори, надали ще може да се задържи върху европейски тематики.
Янаки Стоилов, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия: Трудно ще е дебатът за Европа да е в центъра на предизборната акция, тъй като българската политика от дълго време се е провинциализирала и се зарежда от настоящите кавги.
Той добави, че тематиките за корупцията и за социално-икономическото развиване на България няма по какъв начин да бъдат заобиколени в нея.

За първи път обаче европейските избори ще станат забавни, счита Янаки Стоилов. Според него от ден на ден български въпроси зависят от европейските решения и тъй като на Европейски Съюз му предстоят нови разтърсвания, което ще трансформира Европейския терен във значим терен.
 Службите проверяват има ли връзка сред отравянето на Гебрев и Скрипал Службите проверяват има ли връзка сред отравянето на Гебрев и Скрипал
България и Англия си сътрудничат в следствието в опита за отравяне на българския оръжеен производител Емилиян Гебрев и възможната връзка с...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР