Разследване на вестника показва и че украинската армия е получила

...
Разследване на вестника показва и че украинската армия е получила
Коментари Харесай

„Ди Велт“: България е покрила една трета от нуждите от оръжие на Украйна

Разследване на вестника демонстрира и че украинската войска е получила 40% от дизела си от София. Киев удостовери. Фотоколажът е на. Следвайте " Гласове " в
Тайното избавление на Украйна - така немският вестник е озаглавил свое следствие, съгласно което България е доставила една трета от оръжията на Украйна през миналата година.

„ Когато на 28 април предходната година тогавашният български министър председател Кирил Петков дойде на аудиенция в Киев, човек можеше да се запита какво изобщо прави там “,  така стартира материалът на вестника.
Журналистите напомнят, че Зеленски се е срещнал с Петков и двамата са оповестили пред медиите извънредно странна и звучаща нищожно сделка - България ще поправя развалени украински танкове. Точно в този миг публично се знаеше, че единствено България и Унгария от страните в НАТО отхвърлят да доставят оръжие на Украйна.
Всъщност, разкрива вестникът, в същия този миг България към този момент е задействала скришен развой за забележителна военна помощ за Украйна. За да избегне доставки на оръжия по формален път, страната ги дава на страни-посредници. Според изчисленията на „ Ди Велт “ по този метод България покрива една трета от потребностите на страната, а сред април и август обезпечава и 40% от дизела за армията. Което е куриозно и поради обстоятелството, че единствената рафинерия, която има България, бе съветска благосъстоятелност.

„ Това е историята на една загадка тактика, с която България оказва помощ на Украйна макар съпротивата на някои кръгове. Най-бедната страна в Европейски Съюз, за която дълго се смяташе, че е вярна на Москва, сподели в точния миг храброст, която може да бъде взета за образец от останалите. Въпреки зависмиостта си от Русия и терзанията от съветска експанзия, България откри изобретателен метод да застане до Украйна. Зад тази тактика стоят тогавашният министър председател Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев “, пише вестникът. И прибавя: и при налагането на наказания и откъсването от съветския газ България пое водеща роля в Европейски Съюз. "
Украинското държавно управление удостовери информациите ни в тази публикация, написа още вестникът.
„ Кирил Петков показа интегритет и аз вечно ще съм му признателен, че съумя да вложи цялото си политическо умеене, с цел да откри решение на казуса с оръжията, заяви външният министър Дмитро Кулеба пред „ Велт “. - Историята е елементарна. Докато някои от членовете на ръководещата коалиция в България застнаха на страната на Русия, Петков избра вярната страна на историята и да ни помогне да се защитим от един доста по-силен зложелател. “
Петков се задейства още на 25 февруари 2022 г, научава „ Ди Велт “. Ден след нападението на Русия в Брюксел има Европейски съвет и защото всеки министър председател прави послание, срещата се проточва до късна нощ. Кирил Петков обикаля всеки един от водачите и търси диалог.
Обяснява, че Зеленски няма да оцелее и 24 часа без помощ. Предлага Русия да бъде изключена от системата суифт и да се замразят банковите заеми на Европейската банка за Руската централна банка. Говори с Макрон, с Шолц - повечето водачи са скептични. В последна сметка обаче Европейската комисия приема предлагането му и то се реализира по-късно.
Паралелно с това Асен Василев взе участие в срещата на финансовите министри на Европейски Съюз в Париж. И там министрите са към момента много неуверени, множеството още не могат да осъзнаят новината за нападението. Василев излиза и държи тирада. Но не за стопанска система и финанси, а изяснява на сътрудниците си какво значи за Путин „ денацифирането на Украйна. “
Дава за образец България след края на Втората международна война и показва броят на убитите инакомислещи, съпротива, интелигенция, свещеници.
Пред „ Ди Велт “ участници в тази среща са удостоверили, че речта на Василев обръща мнението на министрите. Два дни по-късно Брюксел стартира с икономическите наказания. В европейските кръгове те са наричани „ българското предложение “.
Вестникът разкрива и какво тъкмо се е случило по време на визитата на Дмитро Кулеба в София на 10 април предходната година. По това време войната не върви добре за Украйна - тя е съумяла да спре руснаците в Киевския район, само че оръжията и мунициите й са изчерпани, а Западът още не е съумял да й достави нови. Украйна има потребност от оръжия руско произвеждане и знае, че складовете на България са цялостни.
Зеленски праща министъра си в София. Пред обществеността у нас Кулеба благодари на България за приема на бежанци, само че не загатва нищо за оръжия. На закрти врата обаче протичат напълно разнообразни диалози, написа вестникът. Кулеба изяснява на домакините си, че всичко е на живот и гибел.
Петков отвръща, че вътрешнополитически обстановката е доста комплицирана, само че той ще направи всичко допустимо, с цел да помогне. Правителството дава позволение на медиатори да изнасят българско оръжие  и по този начин взема решение задачата. Частните производители на оръжия работят под цялостна пара. От България изхвърчат цялостни до горе самолети с боеприпаси към Полша. Те кацат на летище Ржеш, на 70 км от украниската граница. Това летище е строго охранявано от НАТО и е най-важното за Украйна.  България подсигурява коридори за оръжия и муниции по земя през Румъния и Унгария.
Около една трета от нужните боеприпаси към този миг са точно български, споделя Петков. Кулеба удостоверява данните му. Доставките са платени от Съединени американски щати и Англия.
Проблематично става през юни, когато шефът на " Кинтекс “ Александър Михайлов е отхвърлен от поста си и изнася данни от търговията за да събори държавното управление на Петков. Той тогава заяви за експорт на стойност 2 милиарда евро.
По същото време дизел за украинската войска доставя и българската рафинерия „ Лукойл “. Василев предлага тя да изнася непотребния си нефт и предлагането му е признато незабавно. Около 50% от производството покрива потребностите на България, остатъкът отпътува непосредствено за Украйна. И тук се употребява същата хватка – дизелът се изнася посредством медиатори. Киев удостоверява и тази информация.
Дизелът се транспортира с тирове и се трансферира и на влакове. По същото време България към момента е напълно подвластна от съветски газ и нефт и това е повода да не се включи към глобите, засягащи износа на съветски нефт.
Русия схваща за помощта, която България оказва на Украйна. Още през април първият ѝ отговор е същинска хакерска война против страната. Хакерски офанзиви против производителите на ток, против пощата... Блокирането на изплащането на пенсии се дължи точно на такава офанзива. В отговор Петков гони 70 дипломата от посолството в София с обвиняване в шпионаж.
Според вестника това е и повода Русия да спре газовите доставки за България без оглед на договаряния и сделки. Кабинетът на Петков обаче съумява безусловно за часове да откри полутечен газ от Съединени американски щати, в идващите седмици свързва страната с Гърция и договаря газ от Азербайджан. Така българите не усещат липса на газ макар прекъсването на доставките от Русия, споделя " Ди Велт ".
 
Източници:,
 
18 Яну 202317818 Яну 202343618 Яну 20231018 Яну 2023181018 Яну 202362118 Яну 202389КоментариРетранслатора18 Яну 2023 9:24ч.
https://m.lenta.ru/news/2023/01/18/bolgary/
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Много добра информация18 Яну 2023 9:31ч.
Показателен е коментарът на Киро, че " бил заставен да лъже, че не давали нищо ": «По нашим оценкам, към трети боеприпасов, необходимых украинской армии на раннем этапе войны, поступало из Болгарии», — декларирал бывший премьер-министр Болгарии Кирилл Петков в интервью. Он также рассказал, что из-за пророссийских настроений политической элиты страны руководство вынуждено было обществено говорить об отсутствии планов военной поддержки и новини тайные поставки с помощью компаний-посредников.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Киртак Киро Кирташки&Кокорчо Просташки18 Яну 2023 9:25ч.
Боклуци бяхме отпадъци сме и отпадъци ще си останем само че вие гласувайте отново за нас с цел да храним чужденците, а вие духайте супата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун18 Яну 2023 9:44ч.
Боклуците сте в една група с Русия, С. Корея, Иран, Сирия, Куба и прочие Пропаднали страни.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Някой18 Яну 2023 9:25ч.
Поредните нелепости
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Истинският " Някой " 18 Яну 2023 10:20ч.
Не кради непознати бикове. Този " Някой " е подправен!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Истинският " Някой " 18 Яну 2023 10:21ч.
бикове да се чете никове.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Шарлатания18 Яну 2023 9:27ч.
Шарлатаните и техния самозванец с изключение на шарлатани са и подлеци!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ilinski18 Яну 2023 9:28ч.
Срам и срам
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати предложение към Ди велт18 Яну 2023 9:29ч.
Случайно вашите герои Петков и Василев са свободни сега! Даваме ви ги гратис!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати А честито на съфорумците18 Яну 2023 9:34ч.
Не че знаехме обстоятелствата. Всеки, който е пътувал за Румъния през Русе, виждаше украинските цистерни. За снарядите също нямаше подозрение къде отиват.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Христо18 Яну 2023 9:37ч.
всъщност нашите са упрекнати в контрабанда на оръжие...в изключително огромни размери
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Пишеш глупости18 Яну 2023 9:38ч.
Другарката Нинова е подписала всичко. По едно време персонално Радев я порица обществено.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това и германец не го вярва18 Яну 2023 9:37ч.
България " сподели в точния миг храброст ". Нали тъкмо немците се пазят от тази храброст.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати подличко гласче18 Яну 2023 9:40ч.
Тази статийка преди или откакто гръмна атомната бомба NEXO е? Ми в този момент ДиВелт какво ще каканиже като се разбра връзките на шмекерите с терористи, фараони и прочие честни жители
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Няма да каже нищо,18 Яну 2023 9:44ч.
тъй като Асенчо може да е кучи наследник, само че към този момент е наш кучи наследник.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Читател18 Яну 2023 9:41ч.
Безродникът Петков не може самичък да изпрати стотици тонов желязо и гориво. Много безродници има, които са организирали превоза, лъжите, и са прибирали парите. Русия даде на България втори живот с кръвта си и България го опозори. Българите с власт в ръцете не са от тук и са за малко, след тях - и потоп.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това не е било завера,18 Яну 2023 9:46ч.
а публична политика на България, за която са те лъгали, с цел да завоюват пропутинския ти глас на изборите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун18 Яну 2023 10:44ч.
Да целуваш сапогите на следващия съветски сатрап при вас комунетата се води русофилия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Умри ве, отпадък прозападен18 Яну 2023 11:26ч.
С децата си пукни, предателче жълтопаветно
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати лицемерие18 Яну 2023 9:41ч.
Статията удостоверява лицемерието на Нинова, която се е устремила към властта и има огромно предпочитание да ръководи дружно с военолюбците, само че единствено на думи е против доставка на оръжия за Украйна. В същото време води каузи против водещи български публицисти. За шарлатаните Кирил и Асен спор няма - американски проксита, да благодарим на Слави Трифонов, че избави страната от ръководството на тримата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун18 Яну 2023 9:43ч.
Кат унищожават Джуджето и се смени властта в Москва на това ще се огледа по различен метод.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Кат унищожават Джуджето...18 Яну 2023 9:52ч.
Като ти трансплантират мозък и това може да стане.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Поредната немска помия18 Яну 2023 9:48ч.
Няма никакви числа - КОЛКО ОРЪЖИЯ? КАКВИ ОРЪЖИЯ? КОЛКО ТОНА ДИЗЕЛ?... А какви са потребностите на ВСУ за миналата година? А каква консумация на дизел са имали? Изобщо - това е кофа с л@йна лисната върху името България! Сега, дано бъда пределно явен - описаните схеми съществуват, те са факт! Всички знаем че оръжейните ни манифактури изнасят нискотехнологична продукция за Украина през трети страни. НО КОЛКО Е ТЯ количествено? Твърдението че това било " 1/3 от оръжейните потребности на Украина " е АБСУРДНО! Фантасмагорична неистина! Украина е най-голямата страна в Европа по територия, и към момента има към 25 милиона населние. ВСУ от дълго време надвиши един милион бройка, с Тероборона, граничните сили и други военизирани елементи, Украина начислява 1,6-1,7 милиона под униформа. Хиляди машини - бронирани и спомагателни, множеството дизели. Как си представяте България да доставя с дизелово гориво цялата тази ОГРОМНА ВОЕННА МАШИНА? Какви са потенциалите на Нефтохима за това? А каква " логистика " имаме за транспорти до Украйна?? Та това е само Дунав мост!... Без коментар. Явно на гнусните немци е подредено да хвърлят тиня по българите, да ни набутат колкото се може по " във вътрешността " в спора в Украина. Да преувеличат чудовищно размерите на нашето материално съучастничество на нацисткия режим в Киев. Германия постоянно е била НАЙ-ВРЕДНАТА страна в българската история! Никога не сме прокопсали в съюз с германците, по този начин е и в този момент. По-далеч от тази прокълната нация!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Твърдението че това било " 1/3 от оръжейните потребности на Украина " 18 Яну 2023 10:31ч.
Tова изказване е на Киро, в публикацията разказано като " калкулации на Ди Велт ". Същото и за дизела, само че там е Асен. Tук си го написа, изпод съм извадил цитатите: https://www.politico.eu/article/bulgaria-volodymyr-zelenskyy-kiril-petkov-poorest-country-eu-ukraine/ “We estimate that about a third of the ammunition needed by the Ukrainian army in the early phase of the war came from Bulgaria, ” Petkov told WELT.... “Bulgaria became one of the largest exporters of diesel to Ukraine and at times covered 40 percent of Ukraine’s needs, ” former Finance Minister Vassilev told WELT.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Tова изказване е на Киро18 Яну 2023 12:09ч.
Киро е сертифициран измамник. Като ти каже " добър ден ", сигурно е един часа след среднощ.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri18 Яну 2023 9:49ч.
Kики първо приказва, а след това - може би мисли/евентуално/. Това, което написа " Ди Велт " към този момент е известно-оръжията, горивата... Василев е от същата порода, само че за разлика от К. П. въпреки всичко има някаква " спирка " на изказванията си. Лъжата е метод на живот на съпредседателите на Политическа партия. Г-жа " нито един патрон " какво има да каже по въпроса?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Даам!18 Яну 2023 10:11ч.
Време е народът поименно да знае своите " герои "! Имената им не би трябвало и за секунда да слизат от естествените Средства за масова информация!!! Все отново рядко името България лъсва с цялото си великолепие на европейската сцена! Особено в подобен миг! Новите генерации на територията ще имат потребност от нови мантри и идоли! Петков и джуджето не се броят! Те са просто марионетки! Трябват ни имената на същинските " герои "!!! Онази, дето язди коня ще води листата на тези национални герои!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати И аз18 Яну 2023 10:44ч.
Те се оказаха и герои на Европейски Съюз. Не знам за друга западна обява с толкоз хвалби за българи. / Ако всичко това е правилно. Звучи малко преувеличено/.Продажници за нас - герои за тях. Къде живеем, къде членуваме? Шок и смут!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун18 Яну 2023 10:13ч.
Това, което е най притеснително в тая война е, че тя май в действителност ще замязя на тая сред Иран и Ирак.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гурко18 Яну 2023 10:24ч.
Ха-ха, нали щеше да бъде Афганистан? Сега щела да бъде Иран-Ирак. След два месеца какво ще запеете? Как крепко ви обработва пропагандата!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Su3818 Яну 2023 10:26ч.
Ами нали това желаете? Иначе по какъв начин ще се разграби Русия?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дано да е вярно18 Яну 2023 10:18ч.
Дано да е правилно. Дано. Позорно е, че не е безплатна помощ. а търговия. Но функционалната навременна помощ в натура е най-полезна и ефикасна. Браво на Кирил и Асен.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Истинският " Някой " 18 Яну 2023 10:28ч.
Тези хора искрено са мамили целия народ и считат това за нещо положително. Трябва да им се търси сметка доста сурово. Измамата не може да е законна политика и не може да бъде наричана " креативност " / съгласно вестника/.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Иво18 Яну 2023 11:48ч.
Как може да раздават нещо което принадлежи на данъкаплатците. Това са пари от събрани налози и такси. Мизерници такива. А този от горе (дано да е вярно) да си даде спестяванията други да ги харчат без да го уведомяват. Прост субект, та дрънка на кухо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати нов18 Яну 2023 11:51ч.
Безвъзмездна помощ??? Съединени американски щати печелят от тази война,а най-бедния член на Европейски Съюз да дарявал безплатно оръжията си и горивата си? Дано не си сериозен!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Иван18 Яну 2023 10:21ч.
С една дума, съветската „ Лукойл “ дава гориво на украинците, с цел да водят война с руснаците. Би трябвало към този момент на всеки да му е станало ясно какво тъкмо се случва.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Калпазанче18 Яну 2023 10:24ч.
Ди Велт хвърля светлина върху политиката на едни продажници. Ясно е,че България не е в положение да бъде гръб с 1/3 от доставките на въоръжение, още по малко дизел. Но задачата на медията е друга: да подкокороса лоените Германия и Франция да се задействат, като посочат " позитивен " образец с бедна България. Разбира се не им пука, че прецакват българите които са благодарен народ за разлика от поляците.Но въпреки всичко поименно показват сътрудниците във властта за които отмъщение ще има!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати +++18 Яну 2023 12:12ч.
+++!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone18 Яну 2023 10:25ч.
" помощ в натура " ще ни се върне като един мъчен и ноо, ноо естествен. После ще врещим " а нас за шо?! "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ГигаВат18 Яну 2023 10:31ч.
Е, националните произшествия българите сами си ги докараха. От доста храброст, несъмнено. Това, че пост фактум, имаше сеч из дъно на целия " хайлайф " за тая работа, нямаше никакво значение. Необратимите резултати и последици от " смелостта " на идиотите са си факт.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Една питанка18 Яну 2023 10:37ч.
Ako това в публикацията се окаже даже в дребна степен правилно, а точно, че минпреда и друг/и министър/и са взели участие без да пита, зад тила на Народното събрание и даже на целия министерски съвет, в снабдяването с оръжия, муниции и горива на воюваща страна и по този начин сме страна във боен спор против държавния си интерес, за това не е ли планувана сериозна премия в Наказателен кодекс и това не би трябвало ли да обсеби прокуратурата?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати без имена18 Яну 2023 10:42ч.
А в случай че след такива изказвания Русия реши да спре износа на недопечен нефт за Нефтохим? Чуват се към този момент такива оферти от съветска страна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати А нека го спрат18 Яну 2023 12:02ч.
Само това е методът да скъсаме дефинитивно с ватенките.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk18 Яну 2023 10:43ч.
За заплащанията нищо не пишат. През Nexo или Ftx са минавали, или за по-сигурно - през двете, а може да има и други незнайни към този момент перачници?!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Как се разкриха грозните мутри на всички18 Яну 2023 10:49ч.
А какви мръсни лъжливи шмекери ръководят тая колония не е истина! Дано партията на тая врачанска *** не вземе и 2%.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Браво18 Яну 2023 10:57ч.
да живее западната демокрация… Демократично определеното държавно управление в България не уведомява за нищо българския народ, който го е избрал и прави " чудеса от храброст " с цел да извършва заръките на глобалисткия хайлайф водещ човечеството към изгубване на този естествен тип. Дане би тази народна власт да е измислена от маймуните с цел да се спасят най-малко те от изгубване?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Елементарен въпрос:18 Яну 2023 10:59ч.
Ако сме покрили една трета от потребностите от оръжие на Украйна, какъв брой ли оръжие ни е останало?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати И не толкоз обикновен въпрос18 Яну 2023 12:02ч.
Ако сме покрили една трета от потребностите от оръжие на Украйна, какъв брой ли е в действителност оръжието доставено в украината, че тя още продължава да води война? Това значи ли, че действително 4 месеца от изразходваното оръжие се пада на бг доставки???!!! Въпросите са повече от отговорите!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Име18 Яну 2023 11:03ч.
Ех, че готино! Пустата й истина постоянно излиза на бял свят. Сега разбрахте ли за какво горивото в България е толкоз скъпо - плащали сме и горивото и на украинската войска. Руснаците! Забравете за Грозев! Сега знаете, кои са вашите хора!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати По делата им ще ги познаете...18 Яну 2023 11:04ч.
Интересно, че всичко това се е случило по времето на държавни управления, които са служебни или промотирани от Радев. И дано някои си се възхищават на изказванието, че Крим е съветски. Синергия в деяние.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Толкова ли е напечено ситуацията?18 Яну 2023 11:11ч.
Западняците да не би да са се уплашили нещо, че са пуснали тази публикация? Прилича ми на: " Ама аз нищо не съм направил! Той, той го направи! " Вижте какъв брой оръжие е дала България и така нататък Мислене за черни дни ли е това? Застраховка против възможни бъдещи разчиствания на сметки ли? Да плануват събитията надалеч напред - това западняците го умеят. Не имам вяра, обаче, в Русия толкоз да пасат трева, че да им се вържат. Цялата патаклама в Украйна си я приготвиха западняците, напълно съзнателно и целеустремено, под управлението на Съединени американски щати и Англия, а също и на Германия и Франция. Та за това ми е и въпроса - да не би да се е случило нещо значимо, за което още да не знаем и което към този момент обръща палачинката?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати и което към този момент обръща палачинката?18 Яну 2023 11:35ч.
Тя палачинката постоянно се обръща.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Матросов на амразурата!18 Яну 2023 12:05ч.
Да не ни е сефте, а?:
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Киро и Кокоро принудиха с интензивността си18 Яну 2023 11:18ч.
европейските водачи да се държат неприятно и да приказват неприятни неща срещу Путин. Така да знаете, българите са отговорни. Изцяло!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Винету18 Яну 2023 11:20ч.
Срамът е, че този дава такова изявление с такава информация първо на задгранична медия. Трябва да се привика в Народно събрание и да се пита. Ех Паисий, Паисий...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тук напълно резонно поражда въпроса18 Яну 2023 11:51ч.
Защо България има конституция, за какво има Наказателен кодекс, ДАНС, прокуратура. Защо?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Наказателен кодекс, ДАНС и прокуратурата18 Яну 2023 12:04ч.
не са основани да бранят съветските ползи в България. Дръжте се съответно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати...18 Яну 2023 11:53ч.
Дълго след края на тази война, ще берем гнилите плодове и ще плащаме сметката от дейностите на тая паплач български предатели и краварски подлоги... Но няма и да ни е за пръв, нито за финален път... Такива сме си ние.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дълго след края на тази война, ще берем гнилите плодове18 Яну 2023 12:01ч.
Което ще значи, че сме оживели най-малко като страна и би било добре. Колкото до гнилите плодове - то и в този момент си ги берем, към този момент 33 години в условия на капитализъм и евроатлантическа ориентировка. Едва ли ще забележим някаква разлика.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ядосан18 Яну 2023 12:01ч.
Истината е, че желаят да ударят Нинова!!! Защото никой не може да опровергае, че и един патрон не е продаден на Украйна до момента в който тя беше министър!!!! Куповачи са били Съединени американски щати и Англия а краен адресат, Полша!!!! Министъра законово е задължен да разписва такива покупко-продажби!!!! Не могат да ударят кардинален и почтен човек като Нинова!!! Това не са им шарлатаните от Политическа партия, Демократична България или Слави!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023313911 Яну 2023116518 Яну 202328328 Дек 2022961
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР