Разследване миналата седмица заключи, че той .Неговият погребален кортеж ще

...
Разследване миналата седмица заключи, че той .Неговият погребален кортеж ще
Коментари Харесай

Съобщени са подробности за погребението на сър Боби Чарлтън

Разследване предходната седмица заключи, че той.

Неговият траурен конвой ще мине през Олд Трафорд на път за катедралата на 13 ноември с почитатели и членове на обществеността поканени да отдадат почитта си по маршрута.

Опечалените се подписват в съболезнователната книга за сър Боби

Очаква се до 1000 посетители да посетят катедралата, с цел да отдадат почитта си на сър Боби " и да отпразнуват неговия необикновен живот като брачен партньор, татко, дядо и, несъмнено, като един от най-хубавите футболисти, които тази страна в миналото е създавала “, сподели. То ще включва хвалебствия от членове на фамилията и футболния клуб.

Клубът сподели, че службата в катедралата ще остане частна и няма да бъде предавана или снимана.

„ Семейство Чарлтън и Манчестър Юнайтед би желал да благодари на всички за изливането на обич и почитание към сър Боби “, се споделя в известието.

Сър Боби е прочут като един от спечелилите на Световната купа на Англия през 1966 година

Той също по този начин завоюва европейската купа с Юнайтед през 1968 година, откакто оцеля във въздушната злополука в Мюнхен - която умъртви 23 души, в това число осем от играчите на клуба " Бъзби баб " - 10 години по-рано.

Прочетете повече:
Спомнят си легендата на Манчестър Юнайтед и Англия
Чарлтън беше един от най-великите играчи в играта

Изображение: Сър Боби с европейската купа отвън Олд Трафорд. Снимка: AP

Идва, защото фланелката, носена от сър Боби на полуфинала на Световното състезание през 1966 година, ще бъде продадена на търг по-късно този месец.

Подписаното горнище е носено при успеха с 2-1 над Португалия на 26 юли 1966 година, когато футболният популярен вкара и двата гола пред повече от 94 000 фенове на " Уембли ", преди успеха на Англия над Западна Германия на финала.

Фланелката, препоръчана на търг преди гибелта на сър Боби, се продава от основаната в Дербишир Hansons Auctioneers на 14 ноември с ориентировъчна цена от £50 000-80 000.

Тази изключителна вест се актуализира и повече детайлности ще бъдат оповестени скоро.

Моля, опреснете страницата за най-пълната версия.

Можете да получавате вести за изключителни вести на смарт телефон или таблет посредством. Можете също да следвате или да се абонирате за нашия, с цел да сте в крайник с последните вести.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР