Разширените вени представляват увеличение на вените в близост до повърхността

...
Разширените вени представляват увеличение на вените в близост до повърхността
Коментари Харесай

Разширените вени изчезват с помощта на масаж със зехтин

Разширените вени съставляват нарастване на вените наоколо до повърхността на кожата, нормално по прасците и бедрата. Обикновено са резултат от отслабените стени на кръвоносните съдове или неприятно функциониращите клапи, които контролират притока на кръв.

Това положение визира както дамите, по този начин и мъжете, само че по-възрастните дами са по-предразположени, защото вените стартират да губят еластичността си с годините заради нарасналите равнища на инфектиране.

Това се характеризира с болежка, тежест в краката, безпокойствие, отмалялост и парене, пулсиращи и изтръпващи чувства в засегнатата област.

Най-честите аргументи за разширени вени са дълги интервали на стоене, затлъстяване, хормонални промени, бременност и менопауза, приемственост и противозачатъчни хапчета.

Съществуват обаче доста ефикасни способи за естествено лекуване на разширените вени и понижаване на външния им тип и дискомфорта, който предизвикват.

Зехтинът е едно от най-успешните естествени средства за лекуване на разширени вени, което понижава тяхната видимост, отстранява съпътстващите признаци и предотвратява спомагателни затруднения.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да загреете зехтин и да нанесете върху засегнатите места. След това масажирайте краката си с кръгови придвижвания от петите нагоре. Оставете маслото да работи през нощта. Повтаряйте всеки ден.

Този масаж успокоява възпалението и болката, подтиква кръвообращението.

Тялото ще всмуква зехтина и ще го детоксикира, както и ще обезпечи огромно количество омега-3 и здравословни мазнини. Това ще усъвършенства притока на кръв през вените и ще възвърне функционалността на еднопосочните клапи, а резултатите ще бъдат забележими напълно скоро.

За да предотвратите появяването на разширени вени, контролирайте телесното си тегло и, в случай че е належащо, се отървете от непотребните килограми, с цел да избегнете спомагателен напън върху вените.

Повдигайте краката си всяка вечер и се отпуснете за няколко минути, с цел да подобрите кръвообращението.

Избягвайте да седите или стоите дълго време. Не седете с кръстосани крайници.

Вижте още: Почистване на микровълновата фурна с вода и лимон

Избягвайте тесни облекла и високи токчета и започнете да носите по-удобни обувки.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР