Разсеяни прибиращи се от чужбина родители, изморени от пътя, забравили“

...
Разсеяни прибиращи се от чужбина родители, изморени от пътя, забравили“
Коментари Харесай

Разсеяни родители забравиха бебето си на летището

Разсеяни прибиращи се от чужбина родители, изморени от пътя, " не запомнили “ на летище София бебето си в количка. Родителите откриват неналичието му по време на паспортната инспекция. Случаят приключва наред и детето е предадено на родителите, описаха за " Монитор “ от столичния аеропорт.

На летището най-често пропущаме да вземем със себе си персонални документи, очила, колани, телефони, преносими компютри, фотоапарати, детски колички, облекла, портфейли, ръчни часовници и принадлежности. Случаят с оставеното без контрол дете се случва през последната година, описват чиновници на летището.

За да отговори на упованията на пасажерите, столичното летище пази движимостите ни задоволително дълъг интервал от време. В тази връзка имаме движимости, които са потърсени след 2-годишно предпазване на аерогарата.

Съхраняването на забравени и изгубени движимости се регламентира според създадени правила на аеропорта. Според настоящия норматив движимостите се подлагат на нужните инспекции за сигурност, разказват се в протоколи за предпазване и при поискване се предават на притежателите или на техни представители. За разлика от летищата по света, където провеждат търгове на забравените движимости, у нас няма такава процедура. Единствено питателните артикули подлежат на неотложно заличаване, допълниха от държавното сдружение " Летище София “ ЕАД. Сред бъдещите проекти на летището, което евентуално ще бъде обещано на концесия, е да подаряват по-ценните предмети.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР