Разработването на популярния потребителски фърмуер бе преустановено. Те се инсталираха

...
Разработването на популярния потребителски фърмуер бе преустановено. Те се инсталираха
Коментари Харесай

Проектът PixelExperience бе затворен: какво ще стане с вече излезлите фърмуери

Разработването на известния потребителски фърмуер бе прекратено. Те се инсталираха основно на смарт телефоните, чиято поддръжка към този момент е прекъсната.

Главната специфичност на смарт телефоните Гугъл Pixel е, че те първи получават актуализациите за Android. Освен това интернет колосът в търсенето постоянно пуска извънредни функционалности за личните си устройства, които не са налични за притежателите на други смарт телефони с Android. Но запалянковците откриха излаз. През 2017 година те сътвориха плана PixelExperience, с помощта на който всеки може да конфигурира специфичния фърмуер със съответната среда с извънредните функционалности на Pixel. Този вид фърмуери се оказаха извънредно известни, те бяха конфигурирани на доста смарт телефони. Те бяха изключително мечтани от потребителите, които желаеха да получат най-новата версия на Android. При това след края на формалната поддръжка от страна на производителите. Но на 10-ти април, създателят на PixelExperience ненадейно разгласи закриването на плана.

Енрике Силва разгласява пост в уеб страницата на PixelExperience със заглавие „ Един ден всичко свършва… “.

„ Днес, след съвсем 6 години, взех сложното решение да спра създаването. Този план беше едно необикновено пътешестване, изпълнено с нововъведения, съдействие и непоколебима отдаденост както от страна на екипа, по този начин и от страна на общността. От самото основаване на PixelExperience нашата цел постоянно е била да предоставим на потребителите комфортен, персонализиран и богат на функционалности интерфейс за Android, приспособен за необятна гама от устройства “.

Пише Енрике Силва.

Не се показват аргументите за прекратяването на работата по фърмуера PixelExperience. Уеб уеб сайтът на плана ще остане наличен, тъй че потребителите към момента ще могат да изтеглят по-старите компилации на фърмуера, само че няма да има спомагателни актуализации. Понастоящем най-новите компилации на PixelExperience са основани на Android 14.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР