Ако сте активен потребител на приложенията в iPhone на Apple,

...
Ако сте активен потребител на приложенията в iPhone на Apple,
Коментари Харесай

iOS 18 може най-накрая да научи приложенията “Календар“ и “Напомняния“ да комуникират помежду си

Ако сте деен консуматор на приложенията в iPhone на Apple, евентуално знаете какъв брой прекратени са взаимоотношенията сред календара и напомнянията. Те на практика не споделят между тях, което затруднява потребителите да преглеждат цялостните ежедневни проекти, без да употребяват странични решения. За благополучие, това може да се промени с iOS 18, защото съгласно данните, актуализацията ще интегрира напомняния в календара.

Според информацията, получена от AppleInsider, iOS 18 може да разреши на потребителите да основават и преглеждат напомняния благодарение на приложението Apple Календар. Това ще разреши на потребителите да преглеждат по-комплексно центъра, който комбинира събитията от календара и дилемите за напомняния на едно място.

Ако тази интеграция е внедрена, напомнянията, основани от потребителите в приложението Календар, ще продължат да се демонстрират в приложението Напомняния. Новият развой на основаване на задания в Календар също ще включва варианти, извънредни за напомнянията, като тагове и равнища на приоритет. Освен това, iOS 18 може да вкара редизайн на приложението Календар.

Струва си да се означи, че потребителите на iPhone сега могат да разчитат на приложения на трети страни като Fantastical, с цел да преглеждат своите календари и данни за напомняния на едно място. Въпреки това, съществуването на този тип интеграция на редовно равнище в iOS, iPadOS и macOS сигурно би било добре пристигнала смяна.

Apple ще показа публично iOS 18 на 10 юни по време на конференцията WWDC24. Съобщава се, че измененията в операционната система ще бъдат едни от най-значимите в историята на iPhone, с потребни AI-функции, както и доста надграждане на някои от вградените приложения на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР