Разработена от няколко риалити шоута в Америка, диетата Дъброу (The

...
Разработена от няколко риалити шоута в Америка, диетата Дъброу (The
Коментари Харесай

Помага ли диетата Дъброу да отслабнете?

Разработена от няколко риалити шоута в Америка, диетата Дъброу (The Dubrow Diet) комбинира от време на време недояждане с диета с ниско наличие на въглехидрати. Тази диета може да ви помогне да отслабнете, да се почувствате по-млади и да измененията тялото и живота си от вътрешната страна.

Какво съставлява диетата Дъброу?
Какво съставлява водната диета и за кого е подобаваща
Най-простата, най-ефективната и, което е значимо, най-евтина от всички диети е водната. Тя има доста позитивни аспекти и разрешава не с...
Прочети повече
Според основателите ѝ тя може да усъвършенства контрола на кръвната захар, да увеличи равнищата на сила, да подтиква изгарянето на мазнините и да забави признаците на стареене. Диетатата е с ниско наличие на въглехидрати, включва упражняване на от време на време недояждане и ограничение на приема на храна до избрани часове от деня. Твърде сходна е на кето диетата, заради което има толкоз доста съперници.

Как да я съблюдаваме?

Диетата Дъброу е разграничена на три етапи, които се разграничават според от графика на хранене. Първата фаза се назовава „ Готови за аления килим “ и включва недояждане в продължение на 16 часа и ограничение на приема на храна до 8 часа дневно. Това е постоянно срещан вид от време на време недояждане, прочут като способ 16/8. Тази фаза би трябвало да продължи от 2 до 5 дни при започване на диетата. Смята се, че оказва помощ за изчистване на сигналите за апетит, и по този начин да започнете да губите от тежестта си.

Първата фаза е най-рестриктивна и предизвиква потреблението на храни като постни протеини, здравословни мазнини, зеленчуци без нишесте, плодове, млечни артикули и дребни количества ядки, семена и комплицирани въглехидрати.

Втората фаза на диетата, известна като " Лято идва ", би трябвало да се съблюдава, до момента в който достигнете поставената си цел за тегло. Подобно на първата фаза, тя включва интервали на недояждане, които не престават от 12 до 16 часа, според от това какъв брой бързо бихме желали да реализираме задачите си. Тази фаза също по този начин задава насоки за групите храни, които би трябвало да ядете, както и тяхното количество.
Чудото на супер ефикасната скандинавска диета: Как работи?
Сузи Венгел е датска диетоложка, която споделя елементарна, само че безпределно ефикасна диета, която натрупа доста известност из последователите на...
Прочети повече
Във втората фаза би трябвало да ядем:

2-3 порции зеленчуци без нишесте, 2-3 порции чист протеин, 2-3 порции здравословни мазнини, 1 порция млечни артикули, 1-2 порции плодове, 1 порция ядки или семена, 1 порция комплицирани въглехидрати.

След като достигнем мечтаното тегло, ще стартираме последната фаза на дълготрайната диета за поддържане на тежестта, която е известна като „ Изглеждайте привлекателно, живеейки като човек “. Тази фаза следва същите правила като втората фаза, само че включва: недояждане по 16 часа дневно два пъти седмично и по-късно недояждане по 12 часа за останалите 5 дни.

Помага ли ви да отслабнете?

Категорично ДА! Диетата е с ниско наличие на въглехидрати, което може да помогне за ускорение на метаболизма и понижаване на глада и мазнините в корема. Освен това включва от време на време недояждане за което е потвърдено, че оказва помощ при загуба на тегло. Всъщност изследванията демонстрират, че периодическото недояждане може да бъде толкоз дейно, колкото и ограничението на калориите за поощряване на загубата на тегло, като се отбелязва, че 3 до 12 седмици от време на време недояждане могат да доведат до загуба на 8% от телесното ви тегло.
8 знака, че имате потребност от диета
Понякога натрупването на килограми става постепенно, а вие сте прекомерно заети да го забележите. Не желаете да мислите за това сега или...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР