Разпространените снимки на уличения в убийството на журналистката Виктория Маринова

...
Разпространените снимки на уличения в убийството на журналистката Виктория Маринова
Коментари Харесай

Психиатър за убиеца на Виктория: Снимките му са на нормален човек, действията му - на психопат

Разпространените фотоси на уличения в убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров са естествени и подобаващи за един младеж на 21 години.

Това сподели в изявление за  TrafficNews.bg  психиатърът доктор Веселин Герев, който направи психическа картина на обвинявания. Това обаче демонстрира едно-единствено нещо, че във всеки един от нас дреме по един умопобъркан, както споделя Фройд. Един умопобъркан в естествена обстановка не може да бъде друг от един естествен човек. Това удостоверява обстоятелството, че в избрана обстановка той може да придобие безчовечен черти и държание и да извади надълбоко покривани в душeвността си експанзия, свирепост и психопатия, акцентира експертът.

Когато човек е под влияние на алкохол и разнообразни стимуланти, той е податлив към асоциално държание и към психопатски прояви. Деянието, осъществено от Северин Красимиров, е с почерк на доста огромна свирепост, експанзия, насила, доста брутално е осъществено действието, аланизира доктор Герев. Това удостоверява теорията, че хората, които са склонни да злоупотребяват с алкохол, опиати и психостимуланти, са хора с престъпно и асоциално държание.

Характерното за психопатите, когато са в сериозна фаза, е, че те твърдо държат да задоволят абсолютно нагоните си. Хората имат три нагона: за самозапазване, за храна и за секс. Практиката демонстрира, че в 90% задоволяването на тези нагони е причина за престъпните действия при психопатите.

Какво още сподели психиатърът д-р Веселин Герев, вижте във видеорепортажа на Авел Бялков:

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР