Разпространение на неистинско кафе предотвратиха служители на отдел Киберпрестъпност“ в

...
Разпространение на неистинско кафе предотвратиха служители на отдел Киберпрестъпност“ в
Коментари Харесай

ГДБОП конфискува кафе менте в Хасково

Разпространение на неистинско кафе предотвратиха чиновници на отдел „ Киберпрестъпност “ в ГДБОП за противопоставяне на онлайн закононарушения против обекти на предпазени търговски марки. Операцията е извършена през вчерашния ден, взаимно със чиновници от бранша за битка с проведената престъпност - Хасково, под управлението на Районната прокуратура.
Проверени и претърсени са четири склада в индустриалната зона на Хасково и са конфискувани 1496 кутии, съдържащи общо 41888 пакетчета разтворимо кафе, имитиращо артикул на една от най-популярните марки. Произходът на иззетата стока е неразбираем, а тя е била предопределена за област Хасково и околните до нея области.
От началото на годината антимафиотите от профилирания отдел „ Киберпрестъпност “ на ГДБОП са затворили 74 уеб страницата за продажби на подправени артикули и услуги, нарушавали обекти на предпазени търговски марки.
От ГДБОП поучават онлайн потребителите да посещават формалните интернет страници на стоките, обект на потребностите и ползите им. На формалните страници са налични данни за всички легални представители и дистрибутори на съответните марки, което подсигурява и мечтаното качество.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР