Разпределителят на волейболния Левски Симеон Николов е със счупен показалец

...
Разпределителят на волейболния Левски Симеон Николов е със счупен показалец
Коментари Харесай

Симеон Николов е със счупен показалец след финала за Купата, ще отсъства до края на февруари

Разпределителят на волейболния Левски Симеон Николов е със строшен показалец на лявата ръка и ще отсъства от игра в продължение на повече от месец, потвърдиха от " Синия " клуб.

Николов получи контузията си преди началото на втория гейм на финала за Купата на България против Дея спорт Бургас, което наложи влизането в игра на негово място на Стоил Палев. В последна сметка столичани отстъпиха с 1:3 гейма в дуела в тяхната зала " Левски София ".

От Левски осведомиха, че младият български национал ще бъде с шина в продължение на четири седмици, която ще обездвижи неговия пръст, а до момента в който 17-годишният играч се възвръща наставникът Николай Желязков ще разчита на Палев и Виктор Жеков на поста разпределител.

Ето я и формалната позиция на " сините ":

" Счупване в показалеца на лявата ръка на Симеон Николов бе доказано през днешния ден от медицински обзор.

17-годишният титулярен разпределител на мъжкия ни отбор пострада при започване на втория гейм от финала в шампионата за купата на България, който " сините " изгубиха с 1:3 от Дея в зала " Левски София ".

Пръстът на Мони е обездвижен за 28 дни със специфична шина. След тези 4 седмици той ще стартира деликатно да го раздвижва, защото травмата е доста деликатна.

Така изгледите са старши треньорът Николай Желязков да не може да разчита на Николов до края на февруари. В негово неявяване той ще залага на Стоил Палев и Виктор Жеков ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР