Разпитът на Гриша Ганчев и сина му Данаил е пълен

...
Разпитът на Гриша Ганчев и сина му Данаил е пълен
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА: Разпитът на Ганчеви е атака по клуба

Разпитът на Гриша Ганчев и сина му Данаил е цялостен парадокс, разгласи пред bTV юристът на ЦСКА Константин Трендафилов. Двамата се явиха в Главна дирекция Национална полиция в столичния квартал "Младост ". Смята се, че са разпитани по сигнал за манипулиране на мачове, така наречен "черно тото ".

"Не знам кой ви е дал информацията за разпит. Разпит се води, в случай че има досъдебно произвеждане. Няма по какъв начин да ви кажа повода, тъй като се води следствие. Пълен парадокс като цяло. Започва сезонът... Не мога да ви дам детайлности, тъй като въпреки всичко и сътрудниците от полицията има процесуални отговорности, би трябвало да си ги свършат. Тотален парадокс ".

Трендафилов удостовери, че разпитът е по сигнал. Той обаче не конкретизира дали става дума за изтекли в медии четири мача от сезон 2019/2020.

Няма по какъв начин да имаме информация от кое място е подаден този сигнал. Аз съм юрист и няма по какъв начин да ви давам информация дали за мачове или защо тъкмо става въпрос. Нека почитаме институциите. Ако някой дава такива подробни информации – или работи там, или е подал сигнала. Моята интерпретация е, че е обвързвано с началото на футболния сезон ".
"Мисля, че всеки естествен човек може да си направи заключението за какво в основни моменти за тима се появяват всевъзможни такива офанзиви, които отминават за месец “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР