Разочарованията за Милан вървят едно след друго. След равенството 2:2

...
Разочарованията за Милан вървят едно след друго. След равенството 2:2
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Много съм разочарован, в Серия А няма да ни чакат

Разочарованията за Милан вървят едно след друго. След равенството 2:2 против Рома в неделя, когато първенците изпуснаха 2 гола задатък в последните 5 минути на мача, в този момент росонерите отпаднаха от Купата на Италия след 0:1 с продължения от Торино.

Треньорът Стефано Пиоли бе доста отчаян. Наставникът пусна в игра най-вече запасите и заложи на групировка с трима в отбрана, само че това не се оказа точния ход. 

" Тези грозни вечери не са единствено епизоди. Да, резултатите може да не са това, което заслужавахме, само че през днешния ден 11 против 10 не успяхме да вкараме гол. Това подсказва, че нещата би трябвало да се подобрят. Трябват повече вглъбеност и комбинативност ", разгласи Пиоли.

" Играхме нападателно и уверено против корав противник. Не показахме обаче нужните качество и заостреност, с цел да се възползваме от превъзходството си. Бяхме прибързани, пробвайки се да нанасяме удари и да насочваме центрирания и забравихме за отбраната. Това е огромно отчаяние, тъй като искахме да продължим напред в шампионата ", добави Пиоли.

" Сега би трябвало да стартираме още веднъж с огромна увереност, тъй като Серия А и Суперкупата няма да ни чакат, в този момент от нас зависи да се активизираме и да създадем повече ",  съобщи още Пиоли.
 Пиоли: Говорих с Леао, подготвен е да остане в Милан
Пиоли: Говорих с Леао, подготвен е да остане в Милан

" Днес той потвърди, че може да бъде първенец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР