Разочарование и минорно настроение сред гимнастичките от националния ни ансамбъл,

...
Разочарование и минорно настроение сред гимнастичките от националния ни ансамбъл,
Коментари Харесай

Ансамбълът пред bTV: Един отбор, за да е истински отбор, трябва да мине и през най-тежките моменти

Разочарование и минорно въодушевление измежду гимнастичките от националния ни отбор, който приключи на трето място на европейското състезание в Гуадалахара, Испания.

Възпитаничките на Весела Димитрова не се раздваха на бронзовите медали, тъй като водеха в многобоя преди днешното си осъществяване, само че неточност в съчетанието им ги лиши от по-предно класиране, а за какво не и първо злато от шампионата за последните 28 години.
Бронзови медали за България на европейското състезание в Гуадалахара Груба неточност лиши ансамбъла ни от купата
" Не сме удовлетворени от днешния ден, от днешното си показване. Можехме да изиграем съчетанието доста по-добре и се надяваме още на следващия ден да го покажем в цялостния му искра ", съобщи Лаура Траатс.

" Това е съревнование, случва се всичко. Нямаме съответно пояснение... Доста пъти ни се е случвало да водим в класирането и да си задържаме мястото. Учим се от грешките си и продължаваме напред ", добави капитанката Симона Дянкова.

" Мисля, че преди да излезем бяхме относително спокойни, само че просто очевидно по този начин е трябвало да стане. Един тим, с цел да е същински тим, би трябвало да мине и през най-тежките моменти. Това може би в действителност ще ни събере и ще можем да се оправим отсега нататък по-добре ", сподели Ели Бинева.

" Научихме, че би трябвало сме съсредоточени до последно, че нищо не е свършило след първия ден, а има и втори и трети. Трябва да се борим до дъно ", разяснява Мадлен Радуканова

" Има доста фактори, които въздействат на представянето - музика, аудитория. Естествено, това не е опрощение. Ще се научим да изолираме всичко и се надяваме отсега нататък да бъдем още по-добри ", показа Стефани Кирякова.

Цялото изявление с ансабъла и какво чакат девойките от утрешния спортен ден - вижте във видеото:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР