Разнобой в Обединените патриоти заради срещи с Корнелия Нинова Пореден

...
Разнобой в Обединените патриоти заради срещи с Корнелия Нинова Пореден
Коментари Харесай

Разнобой в Обединените патриоти заради срещи с Корнелия Нинова

Разнобой в Обединените патриоти поради срещи с Корнелия Нинова Пореден разнобой в Обединените патриоти, този път поради среща с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Днес тя беседва с Красимир Каракачанов , а в четвъртък ще се срещне с Валери Симеонов. Това провокира гнева на съдружния им сътрудник Волен Сидеров.

Поканите за диалози към Корнелия Нинова пристигнаха от страна на Каракачанов и Симеонов . Тя ги одобри с ангажимента да бъдат обществени. Лидерът на " Атака " разкритикува решението им, предизвести, че не е упълномощавал никого да беседва с партия отвън ръководещата коалиция и анулира съвещанието на парламентарната група.

Действията му обаче не стреснаха Каракачанов и той се появи в уречения час на уреченото място, с цел да беседва с Нинова – за модернизацията на армията и за измененията в закона за вероизповеданията. В петък бяха импортирани два проектозакона – единият на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи , и различен, дело на работна група на Каракачанов.

" При състояние че всички знаят, че аз работя по този въпрос, се внася законопроект " , сподели Каракачанов, като добави, че това не го наскърбява.
 среща Каракачанов Нинова БГНЕС
В отговор на журналистически въпрос за връзките в Народното събрание, Каракачанов сподели: " О тношенията на равнище държавно управление са прелестни, с премиера Борисов нямам проблем и той няма с мен, уповавам се. Но очевидно скърцат колелата на каручката в Народното събрание ", сподели вицепремиерът и съпредседател на Оперативна програма.

След срещата Нинова заяви, че са сложили и въпроса за оставка на държавното управление . " Правителството " Борисов 3 ", в което и те вземат участие, е нездравословно за България и би трябвало да си подаде оставката и да си върви. Ние считаме, че това държавно управление е неуспех и че би трябвало да си върви ", сподели лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за следващ път. От думите й стана ясно, че Каракачанов ѝ дал отговор, че е обикновено опозицията да мисли по този начин.

По-рано денем вицепремиерът Валери Симеонов съобщи, че не счита да се регистрира пред който и да било за срещите си. И счита в четвъртък да се срещне и той с Корнелия Нинова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР