Размяната на реплики между мениджъра на Тотнъм Жозе Моуриньо и

...
Размяната на реплики между мениджъра на Тотнъм Жозе Моуриньо и
Коментари Харесай

Моуриньо обеща на Саутгейт: Хари Кейн няма да играе в контролите на Тотнъм

Размяната на реплики сред мениджъра на Тотнъм Жозе Моуриньо и селекционера на Англия Гарет Саутгейт по отношение на нападателя Хари Кейн продължава с цялостна мощ.

Тотнъм играе в сбит цикъл от мачове от началото на сезона и Моуриньо прикани Саутгейт да дава отмора на Кейн за някои от мачовете на британския народен тим през този месец - контролата с Уелс и срещите от Лигата нациите против Белгия и Дания. Саутгейт отвърна, че също се тормози за физическото положение на Хари Кейн и прикани Моуриньо да пази капитана и да го запази във форма за европейското състезание, което бе отсрочено за следващата година. Хари Кейн вкара хеттрик за успеха на Тотнъм със 7:2 над Макаби Хайфа - трети мач на Спърс за последните пет дни.
Jose Mourinho fires shots back at Gareth Southgate...
— SPORF (@Sporf) " Този мач бе фундаментален за нас, тъй като ще донесе на клуба няколко милиона паунда и тъй като ни класира за груповата фаза на шампионата, който желаеме да спечелим. А по отношение на моя другар Гари, мога да му обещая, че до края на сезона Хари Кейн няма да играе в нито една контрола на Тотнъм ", сподели Жозе Моуриньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР