Разминаване между брой абонати и сключени договори с крайни потребители

...
Разминаване между брой абонати и сключени договори с крайни потребители
Коментари Харесай

Акция за нелегално разпространение на телевизионни програми в Кърджали

Разминаване сред брой клиенти и подписани контракти с крайни консуматори е установено при инспекция за нерегламентирано разпространяване на телевизионни стратегии без нужното по закон единодушие на правоносителите в област Кърджали.

Кърджали

Проверката е осъществена в интервала 20-22.01.2020г. от чиновници на профилиран отдел " Киберпрестъпност " при ГДБОП-МВР, дружно с Дирекция „ Жандармерия “ -ГДНП, специалисти от Министерството на културата, Комисията за контролиране на известията и Национална агенция за приходите. Действията са осъществени под управлението на Районна прокуратура – Кърджали.

Иззети са голям брой документи и компютърно-информационни данни, касаещи активността на сдруженията във връзка с даване на телевизионни стратегии и финансовата активност на сдруженията.

По случая са формирани две досъдебни производства за осъществени закононарушения срещу интелектуалната благосъстоятелност. Констативни протоколи са били формирани и от присъстващите на инспекцията Национална агенция за приходите, КРС и Министерството на културата.

Проведените интервенции са част от тактиката на страната за засилено противопоставяне на нарушаванията на правата върху обекти на интелектуалната благосъстоятелност и извеждане на сдруженията опериращи в областта на даването на телевизионни стратегии до краен консуматор от така наречен " сив " бранш, с което се нанасят големи финансови вреди освен на правоносителите, само че и на бюджета на страната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР