Разместените плочки в градинката Св. Седмочисленици са заради зазимена шахта,

...
Разместените плочки в градинката Св. Седмочисленици са заради зазимена шахта,
Коментари Харесай

Разместените плочки до Св. Седмочисленици заради зазимена шахта

Разместените плочки в градинката " Св. Седмочисленици " са поради зазимена шахта, останала без похлупак към този момент. 

Няма счупени плочки, има разместени, изясни зам.-кметът Дончо Барбалов по бТВ. Той изясни, че повода за гражданското неодобрение от ремонта в зона 2, е незавършена шахта. „

Строителят би трябвало да постави похлупак и са зазимили обекта, като от горната страна са поставили дървена плоча и върху нея са наредили плочите, посочи Барбалов. 

От „ Джи Пи Груп ”, които дават отговор за осъществяването на плана, изпратиха отговор до bTV, в който споделят, че разместените плочки са сложени върху шахта. Капакът за нея следва да бъде доставен и поради това е била сложена дървена поставка. 

Където има проблеми, ще работим със строителя, с цел да може всичко да стане във типа, в който желаеме да го забележим, увери Барбалов. По думите му зависи от строителя по кое време тъкмо ще бъде приключен обектът. 

От строителната компания през вчерашния ден обявиха  за OFFNews, че " всички развалени настилки и неравности в обсега на плана ще бъдат отстранени ". В момента поради метеорологичната конюнктура ремонтните действия по Зона 2 са прекратени ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР