Размерът наистина ли има значение? Много жени казват, че не е

...
Размерът наистина ли има значение?
Много жени казват, че не е
Коментари Харесай

Вижте средната дължина на пениса по държави

Размерът в действителност ли има значение?
Много дами споделят, че не е толкоз значим размерът на пениса, а умеенето на мъжа да го употребява. Освен това не би трябвало да забравяме, че това, което в действителност ни кара да се любуваме на секса, е връзката ни с нашите сътрудници и отношението им към нас, както и доста други фактори.
Някои откриватели обаче допускат, че размерът на пениса е значим и изследват междинната дължина в разнообразни страни.
Каква е междинната дължина на пениса по страни? Световно изследване, извършено от Университета на Ълстър (Северна Ирландия), изследва този въпрос. Проучването е извършено в 116 разнообразни страни. Резултатите демонстрират, че африканците и американците имат най-големи пениси.
Въпреки че изследването класира 113 народи, ние ще приказваме за десетте страни с максимален междинен размер на пениса.

1. Република Конго
Според изследването локалните поданици на Република Конго са тези с най-големите пениси, със приблизително 17,93 сантиметра.

2. Еквадор
На второ място са еквадорците със приблизително 17,77 сантиметра.

3. Демократична република Конго
Обитателите на тази страна (да не се бърка с Република Конго) са на трето място. Мъжете разполагат със междинна дължина на пениса от 17,33 сантиметра.

4. Гана
Страната, ситуирана в Западна Африка, е на четвърта позиция със междинен размер от 17,31 сантиметра.

5. Колумбия
Южноамериканската страна е сложена на пета позиция. Средният размер на пениса тук е 17,03 сантиметра.

6. Венецуела
Друга южноамериканска страна, въпреки и на шеста позиция, в действителност дели резултатите си с Колумбия. Според изследването венецуелците имат междинен размер на пениса от 17,03 сантиметра.

7. Ливан
Жителите на Ливан, ситуиран в Западна Азия, имат междинен размер на пениса от 16,82 сантиметра. Тези данни ги подреждат на седма позиция.

8. Камерун
Местните поданици на тази централно африканска страна имат пениси, които мерят приблизително 16,67 сантиметра.

9. Исландия
Исландия е единствената страна в Европа в челната десетка. Средният размер тук е 16,51 сантиметра.

10. Судан
На десета позиция е Судан. Мъжките пениси са приблизително 16,47 сантиметра.

Отвъд първите 10
Кои страни следват първите 10? От единадесето до петнадесето място намират:
• Ямайка: 16,30 сантиметра.
• Панама: 16,27 сантиметра.
• Никарагуа: 16,26 сантиметра.
• Бенин (Западна Африка): 16,20 сантиметра.
• Бразилия: 16,10 сантиметра.

Средна дължина на пениса
Вече знаете 15-те страни с максимален междинен размер на пениса. Но каква е междинната международна стойност? Група английски откриватели разгласиха изследване в British Journal of Urology International. То проучва дължината на пениса на повече от 15 000 мъже от целия свят. Средната дължина е 13,12 сантиметра (в еректирало състояние). От друга страна, междинната дължина на отпуснатия пенис е 9,16 сантиметра. Други забавни резултати от изследването са, че 2,28% от мъжете имат микропенис, до момента в който пет % от тях имат пенис, по-дълъг от 16 сантиметра.

Страните с най-малки пениси
Мъжете с най-големи пениси в света, съгласно посоченото изследване, са най-вече африканци и южноамериканци. Откъде са мъжете с най-малките пениси? Според същото изследване страните с най-малки пениси са Северна Корея и Южна Корея, със междинен размер на пениса от 9,66 сантиметра. Въпреки че резултатите леко варират, както стана ясно, африканците са водещи по мярка на пениса. Средно е 16-20 сантиметра в ерекция. Напротив, азиатците имат най-малките пениси, със приблизително 10 до 14 сантиметра, когато са в изправено състояние.

Наистина ли размерът има значение?
Дебатът по отношение на размера на пениса и връзката му със половото наслаждение на дамите наподобява визира повече мъжете, в сравнение с дамите. Това разкри изследване, оповестено в списание European Urology. Всъщност болшинството от интервюираните дами декларират, че размерът на члена на колегата им е без значение.
Освен това, друго изследване, оповестено в British Journal of Urology International, допуска, че 85% от дамите са удовлетворени от размера и пропорцията на пениса на мощната си половинка. Въпреки това съвсем половината от мъжете, взели участие в проучването (45%), считат, че техните пениси са дребни, макар обстоятелството, че действителният размер на членовете им е междинен.
Така че, в случай че сте мъж и се притеснявате за размера на пениса си, време е да започнете да работите върху това безпокойствие. В края на краищата това единствено ще съсипе вашия полов живот и този на колегата ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР