Разликата в класите на двата отбора е очевидна. Това каза

...
Разликата в класите на двата отбора е очевидна. Това каза
Коментари Харесай

Галин Стоянов: Травми ни попречиха да водим добър тренировъчен процес

Разликата в класите на двата тима е явна. Това сподели старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов преди утрешното посещение на Балкан (Ботевград) в среща от Националната баскетболна лига за мъже.

" Балкан преодоля групата си в шампионата за ФИБА Европа, и то един кръг авансово. Това демонстрира, че отборът е на едно положително европейско равнище. Докато при нас имаме кадрови проблеми. Макар да нямахме мачове и трябваше да се възстановят някои играчи, за жалост, контузиите при част от баскетболистите се повториха. Мартин Стефанов още веднъж изкълчи гален. Кристиян Кръстев има проблеми с ходилата и се оказа, че има някакъв шип в краката, който много го лимитира за тренировки и игра. Велислав Гълъбов беше болен. Сашо Кръстев има проблеми с аддукторите още отпреди 10 дни след мача на ИУ-Варна. И Мартин Йорданов, който две седмици не е упражнявал и се включи в заниманията единствено преди два дни ", съобщи наставникът на варненци.

" Но както всички знаят, при нас огромната вест е завръщането на Пламен Алексиев. Това си е една добра вест за сметка на шест неприятни. Но не можем да чакаме Пламен да играе по 30-40 минути на мача. Това няма по какъв начин да стане. Ще се борим и ще се опитаме да бъдем съответни против доста бързата игра на Балкан. Но, за жалост, не успяхме да създадем добър подготвителен развой поради всички тези контузии. Нямаме необятна пейка и се оправяме с наличните баскетболисти ", разяснява още Стоянов.

След 422 дни в лазарета гардът Пламен Алексиев ще вземе присъединяване в дуел от НБЛ. 34-годишният баскетболист скъса ахилесoво сухожилие по време на шампионата " Купа Плевен " през септември предходната година. Оттогава той се възвръща и не е взел участие в формален мач за Черно море Тича.

До момента варненци нямат победа в баскетболната лига и се подреждат на последно място във краткотрайното класиране.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР