Различните хора по света празнуват Коледа по свой уникален начин.

...
Различните хора по света празнуват Коледа по свой уникален начин.
Коментари Харесай

2-метрова елха от канабис и 32 кражби на бебето Исус: Най-щурите коледни престъпления

Различните хора по света честват Коледа по собствен неповторим метод. Някои от тях пеят песни, пият греяно вино и си разменят дарове. Други вървят на черква или на посетители при родственици.

Има и странни хора, които шокират с метода, по който вземат решение да прекарват празниците. Някои от тях си украсяват двуметрова коледна елха от канабис, други се обличат като снежния човек Фрости и ритат полицейски кучета, а трети са задържани, откакто споделят на децата, че Дядо Коледа не съществува.

Това са едни от най-странните и щури коледни закононарушения в историята:

Коледна елха от канабис

През декември 2010 година полицията в Германия се натъква на нещо шокиращо в дома на мъж, обвинен за владеене и разпространяване на опиати. Служителите на реда влизат в жилището му, с цел да го арестуват. Там служителите на реда се натъкват на нещо извънредно ненадейно. Влизайки в жилището, пред тях се открива гледката на двуметрова коледна елха, направена напълно от канабис. „ Дръвчето “ даже било украсено с гирлянди и мигащи цветни лампички, а на върха му била сложена огромна коледна звезда, оповестява Сrimeandinvestigation.

Снежният човек Фрости е задържан

52-годишният Кевин Майкъл Уолш, преоблечен в костюм на снежния човек Фрости, е арестуван през 2011 година по време на годишния коледен церемониал в Честъртаун, на източния бряг на Мериленд. Той си навлича гнева на чиновниците на реда, откакто рита полицейско куче. Кевин напада и двама униформени, удряйки ги с главата от костюма на снежния човек, оповестява Нollywoodreporter. По-късно излиза наяве, че Кевин към този момент 10 следващи години е взел участие в парада, само че за първи път става толкоз прочут.

Белезници за „ Дядо Коледа не съществува “

Мъж попада в ареста, откакто споделя на децата... че Дядо Коледа не съществува! Случката се разиграва на коледния церемониал в Онтарио. Мъжът прекалява с греяното вино и стартира да буйства. Забива се в шествието. Стотици любопитни погледи са втренчени в него, измежду тях и доста деца. Разярен, пияният мъж стартира да крещи, че Дядо Коледа не съществува. Ядосаните родители се обаждат в полицията. Униформените веднага задържат мъжа и го изпращат в ареста, за да изтрезнее.

Майка вика полиция поради по-рано отворен подарък

През 2006 година жена от Южна Каролина се обажда в полицията с гледище чиновници на реда незабавно да пристигнат в дома ѝ, с цел да арестуват сина ѝ. Майката упорства, че детето ѝ е направило извънредно закононарушение. След поредност от неприятно държание и разиграване, момчето е успява да открие своя коледен подарък и да го разопакова. Вбесената майка взема решение да му отмъсти, обаждайки се в полицията. Подозираме, че детето повече не се е изкушавало да търси коледните си дарове без позволение.

Да откраднеш Исус 32 пъти

В Съединени американски щати е извънредно известно по време на Коледа да се вършат украси, изобразяващи сцената на Рождеството. Подобна украса има съвсем във всеки дом. Често украсата става обект на вандализъм. Но една жена изумява всички, откакто в двора на къщата ѝ в Чикаго са открити цели 32 фигурки на бебето Исус Христос. Все отново полицията е благосклонна към нея. Предложено ѝ е да върне плячката, с цел да не бъде задържана. Така и става, крадлата връща до един отмъкнатите предмети на техните притежатели.

Празничното извършване на покупки е рисково

Пазаруването по Коледа може да изнерви и най-спокойния човек. Един родител обаче съумява да доближи идващото ниво на откачения празничен шопинг. Той е задържан, откакто отива в магазин за играчки, с цел да купи светлинен меч за детето си. Изнервен от тълпата и паниката, той стартира да удря всеки, който се изпречи пред погледа му, в жанр „ Междузвездни войни “. Той атакува дори пристигналите на място служители на реда. След къса борба те успели да го укротят и да го вкарат в ареста.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР