Различни контузии и заболявания на играчи дадоха шанс за изява

...
Различни контузии и заболявания на играчи дадоха шанс за изява
Коментари Харесай

Влатко Чанчар се възползва от шанса си за изява в Денвър

Различни травми и болести на играчи дадоха късмет за изява на словенеца Влатко Чанчар в тима на Денвър Нъгетс от Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). 25-годишният Чанчар бе притеглен през 2019-а, само че едвам в този момент получи повече игрово време. Той игра общо 25 минути в мачовете на Денвър в първия месец от сезона в НБА, а в последните четири срещи записа приблизително 23,4 минути и имаше основен принос и в отбрана, и в нахлуване, написа организация „ Ройтерс “.

При успеха над Оклахома със 131:126 Чанчар осъществя 19 точки, 4 битки и 5 асистенции за 35 минути на терена, а при триумфа над Лос Анджелис Клипърс той означи 13 точки и подаде 2 асистенции за 25 минути на терена.

„ Мачът против Оклахома ми донесе много убеденост. В същото време съм горделив от себе си, че останах подготвен за всяка опция, която ми се даде “, сподели Влатко Чанчар пред вестник The Denver Post.

„ Опитвам да играя елементарен баскетбол. Когато го правиш и играеш за успеха, ще бъдеш заплатен “, добави той преди семейството на Денвър против Хюстън тази нощ.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР