Разкриваме ви най-големите грешки, които допускат блондинките в подбора си

...
Разкриваме ви най-големите грешки, които допускат блондинките в подбора си
Коментари Харесай

Най-големите грешки, които допускат блондинките в грижата за косите си

Разкриваме ви най-големите неточности, които позволяват русокоските в подбора си на козметични артикули и грижата си за коса. Всяка жена, която е избрала русото за собствен цвят, знае, че той е придирчив и изисква повече грижа от нормално.

Първото увещание, което желаеме да отбележим е, че с цел да бъде косата ви постоянно в съвършено положение би трябвало да употребявате единствено транспарантни артикули, без никакъв цвят. Повечето артикули оставят следи и биха могли да трансформират отенъка на цвета на косата. При русите нюанси смяната на цвета, да вземем за пример от матова, косата става по-жълтеникава и продуктите, които използваме също биха повлияли на тази смяна на цвета. Лесно можете да избегнете сходен резултат като употребявате единствено артикули предопределени за естествено руса или боядисана коса.

Друг съвет, който може да ви помогне в устрема си да запазите хубав цвят е да пропуснете шампоана при къпане и да започнете с матиращ еликсир. Тези артикули нормално се грижат и за скалпа ви и ще ви спестят в допълнение изсушаване на косата.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР