Разкритията на агенция BulNews за джигитите, които не спазват закона

...
Разкритията на агенция BulNews за джигитите, които не спазват закона
Коментари Харесай

Враца трепери от страх: Поредният джигит в града, летящ със 140 км/ч, се оказа 21-г. красавица

Разкритията на организация BulNews за джигитите, които не съблюдават закона и излагат живота на врачани на риск не престават. Този път на мушката е млада жена, която лети със скорост близо три пъти над позволеното в града. В редакцията на медията дойде следващият клип на рисково шофиране. На фрагментите се вижда по какъв начин кола се движи с висока скорост по бул. „ Мито Орозов “. Километражът демонстрира 140 км/ч. По данни на създателя на сигнала, видеото е снимано към среднощ на 26 против 27 декември.
И това нарушаване е споделено в обществената мрежа Instagram. Автор на поста е 21-годишната врачанка Ани Коцева. Справка на организация BulNews демонстрира, че младата жена кара лек автомобил „ Ауди “ с регистрационен номер Вербовъчна разработка 0918 СН. Призоваваме полицията да вземе ограничения и да организира следствие дали Коцева е карала във въпросната нощ.
Няколко джигити към този момент си изпатиха от сходни хвалби в мрежата. След като сами споделиха свои нарушавания врачанинът Румен Кръстев бе задържан, а неговият приятел Искрен Иванов остана без кола и брошура.
Вижте видео на нарушаването.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР