Разкрития на бивши служители за разследвания на НЛО от Пентагона

...
Разкрития на бивши служители за разследвания на НЛО от Пентагона
Коментари Харесай

Разкрития на бивши служители за разследвания на НЛО от Пентагона

Разкрития на някогашни чиновници за следствия на НЛО от Пентагона …Бивши чиновници, участващи в следствието на Пентагона за наблюдения на НЛО, вършат редица поразителните разкрития.Мъж от Орегон споделя, че здравето му се е влошило, откакто светеща синя топка е минала през тялото му. Семейство в Калифорния оповестява за странни светлини и сива фигура с тънки крайници в градината си. Предполага се, че сходно на вампир създание обикаля из парцелите в предградията на Вирджиния. Трите случая са разследвани от секретната Програма за следствие на НЛО на Пентагона.Според чиновници, участващи в управлението на Програмата, за две години е открита връзка сред летящи обекти и паранормални феномени. Това е началото на многогодишни старания на откриватели на НЛО, които в последна сметка карат Конгреса да одобри законодателство през декември 2021 година, нареждащо през идващите четири години Пентагона да проверява неидентифицирани летящи обекти.

 1 2 - Разкрития на някогашни чиновници за следствия на НЛО от Пентагона
В изявление, Джеймс Лакацки, пенсиониран чиновник от Агенцията за военно разузнаване, признава, че военните са почнали да одобряват изказванията за НЛО по-сериозно, откакто се появяват опасения, че извънземните могат да съставляват опасност за националната сигурност.
Той споделя:„ Това, което излизаше в интернет по това време, просто ми се струваше като напреднала технология. Казах: „ Това ме интересува. Ако е правилно, би трябвало да създадем нещо по въпроса. “. Говорих с моето управление и от там стартира всичко. “Лакацки проверява случая с водачите на USS Nimitz от Военноморски сили, които виждат тайнствен летящ обект Тик-Так по време на обучение над Тихия океан.Този случай и показанията на очевидците се трансформират в основно доказателство през 2017 година, което някогашни чиновници на Пентагона и Централно разузнавателно управление на САЩ употребяват, с цел да накарат държавното управление да одобри НЛО на съществено. За Програмата за НЛО Джеймс Лакацки работи в тясно съдействие с Колм Келехър, управляващ ежедневните й интервенции.Години наред Келехър работи за Робърт Бигелоу, богат магнат на недвижими парцели в Лас Вегас и притежател на Аерокосмическа компания, който има мощен интерес към НЛО и отвъдния живот.В изявление за Military.com, Келехър и Лакацки описват за трима военни, чиято идентичност е непокътната в анонимност от Министерството на защитата.Военен моряк и двама морски пехотинци са изпратени в парцел в Юта, прочут като ранчото Скинуокър.Ранчото се намира покрай град Балард, в североизточната част на Юта. То от дълго време е хипотетичен епицентър на странни събития, още от митовете на индианските племена Юта и Навахо, които имат вяра в злонамерени магьосници, наречени „ скинуокърс “, които могат да се трансформират в скотски същества.Твърди се, че тримата военни откриват там „ черна празнина “ в земята, която ги изпълва със боязън. Лакацки и Келехър описват, че мъжете претърпяват паранормална интензивност, откакто напущат ранчото и се връщат в домовете си в региона на Вашингтон, окръг Колумбия. Те стават очевидци на странни кълба, тъмни фигури в спалните си през нощта и странни шумове.

 2 2 - Разкрития на някогашни чиновници за следствия на НЛО от Пентагона
Друг деец от армията – Луис „ Луе “ Елизондо, и някогашен специфичен сътрудник от контраразузнаването, участващ в следствието, също приказва за мистериозни произшествия и събития.Четете още: Тайните Проекти на Пентагона проверяват доста повече неща, в сравнение с си представямеПрез 2008 година Лакацки се среща с Елизондо в офис в Рослин, от другата страна на река Потомак, Вашингтон, окръг Колумбия. Анализаторът на Агенцията за военно разузнаване разпознава Елизондо като „ евентуален новобранец в Програмата на Агенцията “.В изявление за Military.com Елизондо споделя:„ Той ме погледна доста съществено и сподели: „ И по този начин, какво мислиш за НЛО? “. Казах истината. Казах, че не мисля за това. Той попита: „ Какво искаш да кажеш, че не вярваш в тях? “. Аз отговорих: „ Не съм споделил това. Това, което споделих, е, че не мисля за тях. ”. “Луис не се причислява към Лакацки, само че управлява по-малката вътрешна Програма за НЛО на Пентагона, основана, когато Програмата на Агенцията за военно разузнаване завършва.Елизондо се стреми да получи позволение за обществено обявяване на видеозаписи с инфрачервени лъчи от пилотските кабини от срещите на Военноморски сили с НЛО. По-късно, когато не му е позволено, напуща Пентагона в символ на митинг и стартира да се появява обществено като приказва за НЛО. Той и някогашният заместник-секретар на защитата и разузнаването Крис Мелън имат връзка с три „ изтекли “ видеоклипа от Пентагона.Ню Йорк Таймс разкрива историята, че през декември 2017 година Пентагонът е имал Програма за НЛО, като основни източници са Елизондо и Мелън.Първите членове са Елизондо, Мелън и доктор Хал Путхоф, физик, който работи по Програмите за отдалечено гледане на Агенцията за военно разузнаване и Централното разследващо ръководство през 70-те и 80-те години на предишния век.Семиван, който е правил консултантска работа за Луис Елизондо, когато оглавява Програмата за разширена идентификация на аерокосмическите закани на Пентагона, споделя:„ Всички знаехме, че това не принадлежи на военните, че тези феномени, тези НЛО се появяват на всички места. Те се появяват над военни обекти, нуклеарни обекти, над оперативни групи и неща по тази линия, само че също по този начин се появяват в Съединените щати и по целия свят като цяло. “Във видео в ЮТуб, Том ДеЛонж твърди:„ Ако „ нещо “ е било тук от дълъг интервал от време и в действителност се появява в спалните на хората, или пред F-18, или на стена с петроглифи, или в античен текст в архива на Ватикана, или каквото и да е, явно прави нещо и явно оказва въздействие. “До огромна степен, проучванията на НЛО на Лакацки и Келехър остават отвън полезрението на необятната общност, само че са безапелационни за високостоящите чиновници.Емили Хардинг, заместник-директор и старши помощник в Програмата за интернационална сигурност в Центъра за стратегически и интернационалните проучвания във Вашингтон, споделя:„ Има прекалено много неща, които са необясними, за които се нуждаем от пояснение … “
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР