Разкрасяването на миската рикошира жестоко, а резултатите са страховити, коментират

...
Разкрасяването на миската рикошира жестоко, а резултатите са страховити, коментират
Коментари Харесай

Отмъщението на пластичния хирург! Викат на помощ Батинков за...

" Разкрасяването " на миската рикошира грубо, а резултатите са страховити, разясняват из нета

Корекциите по лицето на тогавашната Мис България Антония Петрова умерено могат да бъдат окачествени като „ отмъщението на пластичния хирург ”. Не е ясно кой е докторът, при който върви русокоската, само че той несъмнено се е изгаврил с перничанката, писа „ Уикенд ”.

Лицето на актуалната юристка е покъртително. Устните й са големи и на грудки, скулите й също са плашещи, а носът е като юридически в час по труд и техника. Ноздрите й живеят всяка личен живот и сочат на друга посока.

Някогашната моделка безусловно се е обезобразила с интервенциите. Не е ясно дали е удовлетворена от корекциите си, или мисли да съди хирурга си.

„ Как мъжът й не я скастри и да спре да се загрозява?! Когато завоюва състезанието „ Мис България ” през 2009 година беше хубавица в съпоставяне със в този момент. Много е страшна и не знам за какво околните й не я посъветват да се огледа и да спре да се обезобразява ” – разясняват в обществените мрежи.

Антония е първата ни миска, която завоюва състезанието, имайки силикон в бюста. След нея стана обикновено купата да печелят модифицирани хубавици. Дълги години Тоца имаше единствено имплантите в гърдите си, само че след раждането на първия си наследник Благовест, който назовава Бест, стартира с визитите при пластичния си хирург, които стават все по-инттензивни.

Кой ли доктор кожен лекар си е „ оставил ръцете ” върху лицето на пернишката мис? Той или искрено я е ненавиждал, или е несръчен, че й е предизвикал това! „ Мис България 2009 ” с право може да осъди хирурга си, тъй като ноздрите на носа й са разнообразни и криви и това си пролича на една от последните й фотоси, където се хвали, че е пред цех на „ Ферари ” в Италия.

„ Устните й, изключително горната, наподобяват на набръчкани стафиди, а и с леки „ кратери ” сред гънките. Абе, откъдето и да го погледнеш, ситуацията е ужасно. Тя няма 40 години, а наподобява като вуйна на една Шакира, да вземем за пример, която е на 45. Ноздрите й имат форма на петоъгълна призма ”, разясняват из мрежата.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР