РАЗКОПАВАНЕ НА КРЪСТОВИЩЕТО НА УЛ.“АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“ И УЛ.“ЦАР ПЕТЪР“Отднес за

...
РАЗКОПАВАНЕ НА КРЪСТОВИЩЕТО НА УЛ.“АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“ И УЛ.“ЦАР ПЕТЪР“Отднес за
Коментари Харесай

В Казанлък затварят четири кръстовища

РАЗКОПАВАНЕ НА КРЪСТОВИЩЕТО НА УЛ. “АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ “ И УЛ. “ЦАР ПЕТЪР “

Отднес за два дни се вкарва краткотрайна организация на придвижването посредством възбрана за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства на ул.„ Александър Стамболийски “ в град Казанлък, както следва:
кръстовището на ул.„ Александър Стамболийски “ с ул.„ Цар Освободител “ ще бъде затворено в двете направления.
Въвежда се краткотрайна организация на придвижването посредством възбрана за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства на ул.„ Цар Петър “ както следва:
в сектора от кръстовището на ул.„ Цар Петър “ с ул.„ Витоша “ ще бъде затворено в двете направления.
Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните улици: ул. „ Витоша “, ул.„ 24-ти Август “ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Въвежда се краткотрайна организация на придвижването / ВОД/ посредством възбрана за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства на ул.„ Александър Стамболийски “ както следва:
кръстовището на ул.„ Александър Стамболийски “ с ул.„ 24-ти Август “ ще бъде затворено в двете направления.
Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните улици: ул.„ Витоша “, ул.„ 24-ти Август “ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Въвежда се краткотрайна организация на придвижването /ВОД/ посредством възбрана за придвижване, прекъсване и паркиране на пътни транспортни средства на ул.„ Александър Стамболийски “, както следва:

Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните улици: ул.„ Цар Освободител “, ул.„ Витоша “, ул.„ 24-ти Август “ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.
кръстовището на ул.„ Александър Стамболийски “ с ул.„ Мургаш “ ще бъде затворено в двете направления.
Въвежда се краткотраен режим на придвижване на МПС-та по обходните улици: ул.„ Кайнарджа “, ул.„ Москва “ към съществуващата улична мрежа в град Казанлък.

Временната организация на придвижването на МПС-та ще важи от 08:00часа на 27.07.2022г. до 17:00 часа на 28.07.2022г. Промените се постановат по отношение на ремонтни действия на „ ВиК “ЕООД – Стара Загора в град Казанлък за замяна на водопроводната и канализационна мрежа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР