Разклатена психика признава Крис Костов! Хитовият руско-бьлгарски певец прави интимна

...
Разклатена психика признава Крис Костов! Хитовият руско-бьлгарски певец прави интимна
Коментари Харесай

Кристиан Костов ТОТАЛНО ОБЪРКАН!

Разклатена душeвност признава Крис Костов ! Хитовият руско-бьлгарски артист прави интимна и шокираща изповед за душевното си здраве. „ Напоследък съм същински нервозен и обезпокоен поради многочислени аргументи “, стартира изпълнителят, който ни показа доста добре на „ Евровизия 2017 “.

                          

„ Винаги се самообвинявам, че не съм задоволително добър, че съм нищо спрямо други артисти и музиканти ”, оплаква се той. Иска да поработи още и над британския си акцент, тъй като не му се коствал идеален.

„ Как стигнах до това положение на ментално здраве? Може би ще е дълга история, само че въпреки всичко желая да я споделя с вас “, продължава с изповедта си Крис. „ Музиката постоянно е била най-голямата ми пристрастеност, още от 3-годишен. 3а страдание се концентрирах прекалено много върху пеенето. Не преживявах други значими неща. Забравих, че съм дете и че би трябвало да бъда дете. След безкрайни подготовки и практики животът ми се промени. Попаднах в съветското риалити за пеещи деца “, спомня си Костов.

„ Нито съм психолог, нито терапевт, само че даже и аз мога да ви кажа, че въобще не е добре за душeвността на един младеж да получава вниманието, което получавах аз. Пубертетът е нестабилна в прочувствен проект възраст и свръхвниманието на непознати към подрастващия несъмнено може да изиграе неприятна смешка на „ звездата ”.

Всичко това стартира да трансформира характера ми, и то не към по-добро. Започнах да се запитвам кой ми е същински другар и кой просто желае да ме употребява. Започнах да се колебая във всички към мен. Станах параноичен. Не че бях същинска звезда или нещо такова, само че в Русия това риалити бе голям шлагер, а аз стигнах до финала и постоянно бях в тв ефира.

Последва турне, след което се самоизолирах, затворих се в себе си, отхвърлих приятелите си. В Русия по това време не бе признато човек да приказва за психологичното си здраве. Засега ще запазя някой елементи в загадка, само че някои ден ще опиша по какъв начин, мамка му, стигнах до това положение “, прочувствено продължава Крис Костов.

Изповедта му приключва с изненадващото самопризнание, че за него България по време на присъединяване му в „ Х Фактор “ била... непозната страна. „ Въпреки че съм на половина българин, тогава даже не говорех български обикновено. Тогава живеех самичък чартърен, самичък си плащах жилището,  нямах никого и нищо. Слава Богу, ме посещаваха майка ми и брат ми, другояче доста елементарно можеше да се пусна на наклонената повърхнина “, разкрива Костов, представен от „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР