Разказ на майката на пострадалото 23-годишно момчеПореден случай на насилие. Този

...
Разказ на майката на пострадалото 23-годишно момчеПореден случай на насилие. Този
Коментари Харесай

Пребиха млад мъж в столична метростанция

Разказ на майката на потърпевшото 23-годишно момче

Пореден случай на принуждение. Този път в София. 23-годишен мъж е с охлузвания по главата и пострадвания по гърба и краката след нахлуване и побой на метростанция " Театрална ".

Ситуацията се развива във вторник към 14:30 ч. Тогава 23-годишен мъж слиза по ескалатора към метрото. Той обаче е атакуван в тил от незнайно лице, което вади нож, след това изпуска, само че се стига до побой.

„ Той поглежда обратно и вижда мъж с кестенява коса и брада, който го гледа втренчено. Той потегля към сина ми, стартират да се борят и синът ми се пробва да го отблъсне, с цел да се махне. Синът ми се пробва да го ритне, само че нападателят го хваща за крайници и двамата падат надолу. След това мъжът хваща за врата сина ми и стартира да го души “, описа пред  майката на потърпевшото момче Жасмина Патаринска.

Тя добави, че в този миг сина ѝ се пробва да се обади на телефон 112.

„ В този миг го пуска и се пробва да се качи на ескалатора. Синът ми стартира да си търси очилата и вижда сгънатия нож, взима го, с цел да не го вземе нападателя “, добави майката.

По думите ѝ по-късно мъжа просто си потегля.

„ Синът ми има охлузване на главата, драскотини по гърба, лявото му рамо и левия му крайник доста го болят “, добави Жасмина Патаринска.

Подаден е сигнал в полицията. От Столична дирекция на вътрешните работи обявиха за bTV, че досега причинителят е непостоянен и незадържан, само че следва това да се случи в най-скоро време. На място има видеокамери, които са снимали обстановката. Полицията работи по версия за безчинство, а не за обир.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР