Разградският участник в популярното реалити предаване на NOVA "Игри на

...
Разградският участник в популярното реалити предаване на NOVA "Игри на
Коментари Харесай

Разградският участник в Игри на волята подкрепя Лудогорец

Разградският участник в известното реалити предаване на NOVA "Игри на волята " Веселин Панчев поддържа Лудогорец против Етър (2:0) от трибуните на „ Лудогорец арена”. Той е измежду най-големите последователи на отбора и ръководител на фенклуба в Чикаго, където живее от 10 години, предава формалната фейсбук страница на първенците.

Веселин е от Разград, той даже е печелил оценки с екипа на баскетболния отбор на Лудогорец. От доста години живее в Съединени американски щати и работи като водач на камион.



Роден град: Разград

Години: 32

Зодия: Козирог

Амбициозен и трудолюбив Веселин обича фитнеса, баскетбола, лова и ездата, макар че специалността му е водач на камион в Съединени американски щати. Той е "голямо момче " и се отнася отговорно към всичко, с което се захване. Филмите, които го разказват най-добре като човек са: "Смело сърце ", "Титаник " и "Време разделно ". Не може да живее без спортни уреди, телефон и автомобил и се самоопределя като водач. Страхува се от загуба на непосредствен човек.

Мото: "Добре направеното е по-добро, в сравнение с добре казаното ".

„ Игри на волята “ е най-новото рисково предизвикателство за феновете на NOVA – едно вълнуващo съревнование, което ще изпита мозъка, волята и физическата резистентност на участниците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР