Разговорите за изменението на климата се промениха драстично през годините,

...
Разговорите за изменението на климата се промениха драстично през годините,
Коментари Харесай

Ужасяващата карта на изменението на климата показва огромни части от Обединеното кралство под вода до 2050 г. - проверете вашия район

Разговорите за изменението на климата се трансформираха фрапантно през годините, защото опустошителните му въздействия започнаха да се демонстрират.

Веднъж отхвърлено като всяване на боязън от еко-воини, от ден на ден британци стартират да се тревожат за положението на планетата. Всъщност данните на Службата за национална статистика демонстрират, че удивителните 74 % от възрастните във Англия на възраст над 16 години са разтревожени от актуалната климатична рецесия.

Нова интерактивна карта, която демонстрира по какъв начин може да наподобява страната през 2050 година, ускори страха. Създадена от Climate Central, картата предвижда, че големи елементи от страната ще бъдат изцяло под вода след по-малко от 30 години, в случай че няма обилни дейности за битка с световното стопляне.

Зоните, защриховани в алено на картата, са тези, които са по-ниски от плануваните за отбрана от локална морска вода и крайбрежни наводнения. При сюжет, при който се вършат „ умерени “ понижения на количе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР