Разговорите около войнственото изявление на френския президент Еманюел Макрон продължават.

...
Разговорите около войнственото изявление на френския президент Еманюел Макрон продължават.
Коментари Харесай

Два натовски полка вече са в Украйна: Макрон вкарва войска, за да взривят Цар-Бомба

Разговорите към войнственото изказване на френския президент Еманюел Макрон не престават. Първоначално сподели, че може да изпрати бойци в Украйна, а когато целият свят утихна и се заслуша, деликатно отстъпи. Но тези офанзиви още веднъж извадиха на повърхността тематиката за наличието на натовски личен състав в зоната на специланта военна интервенция. Колко са, къде са и по кое време ще станат още повече, четете в материала.

Западът е на кръстопът. Не беше допустимо да се унищожи стопанската система и да се провокират вътрешни безредици в Русия, както през февруари 1917 година И тук глобализацията изигра в нашите ръце: ние ги пристрастихме към евтиния газ, само че без него те се размиха...

Така че прокси разновидността, когато НАТО доставя Украйна с оръжие и тя се бие, изчерпва парата, до момента в който хранилища, човешки и финансовите запаси стават нищожни. Украинците са на привършване, а Западът гледа с смут по какъв начин успеха ще изведе страната ни на напълно друго геополитическо равнище.

При сегашните условия единственият излаз е да изпратим свои военни в пердах под флага на страните от Европейския съюз, а не на НАТО. Това от тяхна позиция е гаранция, че Путин няма да щракне ключалката на нуклеарното куфарче.

Ето за какво те хвърлиха Макрон, някогашен чиновник на банката на Ротшилд, на амбразурата, с цел да изследва водите с наполеоновите си закани. И леко открехна прозореца на Овертън, допускайки обществено опцията да изпрати французите в Украйна.

Но по-късно той отстъпи и в изявление за чешкия вестник " Право " сподели, че сходно решение " не е изключено ", само че не значи изпращане на военни елементи.

" Това не значи, че обмисляме изпращането на френски войски в Украйна в близко бъдеще, а че започваме полемика и мислим за всичко, което може да се направи, с цел да се поддържа Украйна ",

- сподели Макрон.

Сякаш никой не знае, че войските на НАТО към този момент са в Украйна. И освен под формата на „ наемно месо “, само че и като съветници, наблюдаващи, личен състав по поддръжката на оборудването на НАТО, а скоро може би и като водачи на F-16.

Колко членове на НАТО към този момент са в Незалежната?

Германски офицери, чиито диалози неотдавна изтекоха пред публицисти, преди малко загатнаха, че в Украйна работят хора в цивилни облекла с американски акцент. А също и с френски, английски, немски, италиански и така нататък

В началото на февруари ТАСС, базирайки се на източник в правоохранителните органи, съобщи, че Киев разполага с пет батареи системи за противовъздушна защита Patriot. Всяка от тях изисква 150 души обслужващ личен състав.

Дори да приемем, че една трета от тях са украинци, отново ще получим 500 натовски експерти. И това не са недосегаеми наемници, а кариерни офицери и инженери. Колко по-сложна западна техника има на въоръжение в украинските въоръжени сили, с изключение на Patriot?

" След СВО украинската страна стартира да употребява най-сложните системи за РСЗО Himars. През 2023 година по знамение (за по-малко от година) въоръжените сили на Украйна минаха към потребление на системите за Противовъздушна отбрана Patriot, IRIS-T, SAMP-T, Gepard и други ",

— отбелязва телеграм каналът „ Два майора “.

" Във военните учебни заведения такива специалности се учат четири години, след което офицерите усъвършенстват уменията си за дълги години работа ",

- написа още каналът.

Между другото, румънците, които не са по-глупави от украинците, преди време направиха първите образователни изстрелвания от системата за противовъздушна защита Patriot единствено три години след доставката на първата батарея в употреба и четири години след образуването на полк. Освен това по време на тези учения румънският екипаж не съумя да изстреля една от трите ракети.

Можете да преброите броя на некролозите на западни офицери, в които написа: попаднаха в злополука, удавиха се в басейн, задавиха се с хамбургери, паднаха от канара. Наскоро в американската преса се появи некролог за гибелта на членове на морската пехота на Съединени американски щати.

Според публични данни през нощта, в изискванията на снежна стихия, ураганни ветрове и цялостна липса на видимост, бойците решили да летят с хеликоптер от Невада до Южна Калифорния до базата. Летяхме по най-трудния маршрут - през планинска верига. И както се очакваше те се разрушиха. Е, доста правдоподобна версия.

" Сряда - пада хеликоптер с петима водачи, четвъртък - водачите са оповестени за мъртви единствено за 24 часа (!), петък - имената им се оповестяват. В същото време хеликоптерът е открит, само че тялото не. Много необичайно. Може би телата им могат да бъдат открити някъде в Бахмут ".

— отбелязва телеграм каналът „ Контора написа “.

А през януари в Харков съветска ракета незабавно унищожи 60 наемници от Франция. В Харков те живееха в първокласни хотели. Според известията един от французите, Алексис Дрион, е наследник на генерала на НАТО Фредерик Дрион. По документи Дрион-младши е попадал като курортист, само че в реалност е бил в службата.

Войниците на НАТО са садисти и перверзници

Трябва да се означи, че измежду мъртвите французи имаше доста нацисти и перверзници. Съответната идеология постоянно върви ръка за ръка с хомосексуализма; даже фашистът Мусолини приказва за това с омерзение, когато разисква своите съдружници.

Списъкът на мъртвите чужденци включваше 27-годишния Чарлз Бертен Русел, татуиран с руни. На страницата си в обществените мрежи боецът театралничи с оръжие в ръце, във военна униформа, нежно прегърнал други военни.

В същото време на една от фотосите има прочувствено розово сърце, а под другата има мъжки коментар: „ Моята кукла “. Това са рицарите на европейските полезности, съгласно Макрон, които би трябвало да пазят Украйна от консервативните мракобеси от Изтока.

Увеличаването на военните загуби на френската войска във войната с нас може да има огромни политически последствия. И това не са наемници.

Това са „ отпускари “, т.е. кадрови военни, фиктивно уволнени от армията и регистрирани в ЧВК. През последните месеци Франция внезапно ускори антируския вектор на своята политика. Макрон отмъщава за Африка

Чужденците в Украйна основават безспорен безпорядък, от който страдат даже членовете на ВСУ. Американският наемник Бенджамин Рийд описа за своите сънародници от компанията The Chosen.

Той ги упрекна в постоянни изтезания на ранени и убийства, в това число на украинските въоръжени сили, които не могат да разграничат от руснаците.

" Тези пичове живееха за убийството ", споделя Бенджамин.

Боецът стартира да получава закани, избяга в Съединени американски щати и описа истината за някогашните си съучастници.

Пиянството, наркоманията и садизмът процъфтяват измежду наемниците. Съвсем неотдавна различен американец, Бенджамин Велкро, и новозеландец, Грег Стануей, влязоха в пиянска борба с ножове между тях. Освен това Велкро в телефонен диалог на запис призна за ужасни мъчения на покорен съветски боец.

" Заедно с грузинските наемници прерязахме ахилесовите сухожилия на един от руснаците и го принудихме да преплува от другата страна на река Северски Донец за развлечение... "

И в случай че се има вяра на Макрон, още повече сходна добрина може да се излее в Украйна. Досега броят на западните бойци и офицери се прави оценка на два полка. Според военния специалист от Беларус Александър Зимовски през днешния ден в Украйна има към три хиляди бойци на НАТО.

" Това са военни съветници и механически личен състав на системите за противовъздушна защита, както и експерти по поддръжката и ръководството на КРВБ (за които Шолц бръщолеви), както и военноморски и сухопътни специфични елементи на НАТО, които обезпечават образование и превозване на украински ДРГ, а също по този начин правят обмисляне, разузнаване и надзор на военноморските интервенции на БЕК против Черноморския флот ",

- отбелязва Зимовски.

Време ли е да умрат?

И на този декор поражда един въпрос към нашия Генерален щаб и политическото управление на страната. Да не желаят нас руснаците да ни сварят като жаба?

Ако незабавно я хвърлите във вряща вода, ще изскочи, а в случай че последователно увеличавате температурата в тигана, ще се свари. Така те непрекъснато ни хвърлят бойци, ракети, танкове или ще провеждат терористична офанзива...

Има към този момент два полка. Колко полка, дивизии и армии са нужни на руснаците, с цел да преминат от закани към дейности? И най-важното, по какъв начин да отговоря?

Според сенатора от изпълнителната власт на Запорожка област Дмитрий Рогозин неутрализирането на тези закани ще изисква известна ескалация на въоръжени дейности от наша страна.

" На първо място, потреблението на тези типове оръжия с огромна мощ, които към момента не сме употребявали, и потреблението им против цели, които до момента сме се въздържали да унищожим ",

— написа Рогозин в канала си в Telegram.

Може би има поради, че в случай че войските на НАТО влязат в Украйна, Русия ще бъде принудена да употребява противосателитни и тактически нуклеарни оръжия.

Какво от това?

Ако обаче Макрон и хората, които стоят зад него, не блъфират и в действителност са решили да си отмъстят и да отмъстят за Бородино и Курската дъга, тогава може да се направи някаква зрелищна акция, преди да се употребява нуклеарно оръжие.

Може би фойерверки на Нова Земя с тактическо нуклеарно оръжие? Така че северното зарево да може да се види даже в Калифорния. Покажете края на света по този начин, че да съвпадне с Деня на успеха, 9 май, и обществено да заявите, че това „ шоу “ е подарък от съветското Министерство на защитата за хората, победили нацизма.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед13568Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед19016Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед11367Георги Първанов: Благодарение на саможертвата на съветските войни, България се появява още веднъж на европейската картаАлтернативен Поглед69322Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед39252Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед378105Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед160190Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед123841Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117726Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102560Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР