Разговорът между френския президент Еманюел Макрон и руския му колега

...
Разговорът между френския президент Еманюел Макрон и руския му колега
Коментари Харесай

Мистерията с масата на Путин: Макрон отказал PCR заради опасения за кражба на ДНК

Разговорът сред френския президент Еманюел Макрон и съветския му сътрудник Владимир Путин се трансформира в „ меме “ поради дългата маса, в чиито краища се настаниха двамата водачи, вместо да съкратят дистанцията между тях.

Два разнообразни източника разкриват пред организация Reuters каква е била същинската причина – Макрон е отказал съветски лекари да му създадат PCR-тест преди срещата в Москва. Според тях френският държавен глава не поискал да даде Covid-пробата поради опасения, че Русия може да „ задържи ДНК-то му “.

Двама души от антуража на Макрон оповестяват, че заради тази причина е била употребена 4-метровата маса. По време на взаимната конференция двамата водачи също стояха на разстояние от няколко метра един от различен.

Според някои анализатори Путин е желал да изпрати „ дипломатическо обръщение “ с това, че е останал на разстояние от Макрон по време на полемиката за рецесията с Украйна и подсилването на източния фланг на НАТО.

Двата източника на Reuters обаче споделят, че френският президент е имал избор – или да одобри съветските управляващи да му създадат PCR проучване, с цел да може да е на по-близка отдалеченост до Путин, или да откаже и да би трябвало да стои на няколко метра от съветския президент.

„ Знаехме доста добре, че това значи без никакви здрависвания, плюс диалог на дълга маса. Но не можехме да приемем обстоятелството, че ще разполагат с ДНК-то на президента “, споделя един от членовете на делегацията на Макрон, осведомен със здравния протокол преди срещата.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР