Разговор на бензиностанция и едно прослушване по-късно тя печели ролята

...
Разговор на бензиностанция и едно прослушване по-късно тя печели ролята
Коментари Харесай

Едва сега започвам. Дженифър Анистън, която не спира да отстоява себе

Разговор на бензиностанция и едно прослушване по-късно тя печели ролята на Рейчъл Грийн в " Приятели ". 30 години по-късно тя продължава да е под прожекторите в Холивуд. Тя е Дженифър Анистън и през вчерашния ден навърши 55 години. Тя е Човек на деня на Свободна Европа.

Големият ѝ пробив е преди 30 години с първата сцена на ситкома " Приятели " . Булка дезертьор влиза в кафене и засича другарка от гимназията. Така стартира историята на Дженифър Анистън в ролята на Рейчъл Грийн .

Това, което съгласно нея я задържа толкоз години на сцената, е умеенето да отстоява себе си. След ролята си на Рейчъл тя съумява да откри пътя си към киното като актриса и като продуцент.

" В моя свят и кариера настъпи миг, в който осъзнах, че не е нападателно, борбено, заядливо или прочувствено да отстояваш това, което заслужаваш и искаш ", споделя тя в пред " The Wall Street Journal ".

Въпреки дългогодишния си опит като актриса Дженифър Анистън усеща, че кариерата ѝ едвам в този момент стартира.

" Едва неотдавна започнах да си споделям: " О, аз се оправям ". Мисля, че имах потребност да преодолея тези трудности на подозрението в себе си и да си призная коя съм, къде съм и от какъв брой време съм тук. ", споделя Анистън в пред " Hollywood Reporter " от 2021г.

Дженифър Анистън е родена на 11 февруари 1969 година в Шърман Оукс, Калифорния, в фамилията на актьорите Джон Анистън и Нанси Дау. Баща ѝ е от гръцки генезис и е прочут с ролята си в сериала " Дните на нашия живот ".

Дженифър Анистън за първи път се допира до актьорската игра на 11-годишна възраст, когато се причислява към трагичния клуб в учебно заведение. Започва професионалното си образование по актьорско майсторство в Училището за театрални изкуства в Ню Йорк, известно още като учебното заведение " Слава " .

В началото получава дребни функции във филми и взе участие в продукции отвън " Бродуей " , а с цел да се устоя работи като сервитьорка или велопощальон.

Един ден среща Уорън Литълфийлд , някогашен президент на NBC по развлекателните стратегии, на бензиностанция и с обезсърчение го пита дали в миналото ще успее да пробие.

Няколко месеца по-късно той ѝ връчва сюжета на " Приятели ". В началото я канят за ролята на Моника Гелър , само че продуцентът взема решение, че е по-подходяща за Рейчъл Грийн.

Ролята, която играе в продължение на 10 години от 1994 до 2004 година, ѝ носи награди " Еми " , " Златен глобус " и " Гилдия на актьорите " и я трансформира в една от най-високоплатените актриси.
 Дейвид Швимер, Лиза Кудроу, Матю Пери, Кортни Кокс Аркет, Дженифър Анистън и Мат Лебланк от
Години след края на предаването то остава едно от обичаните на генерации и през 2021 година актьорите се събират в специфичен епизод " Приятели: Отново дружно " .

За Анистън връщането на снимачната площадка на хитовия ситком от 90-те години с някогашните ѝ сътрудници я е предиздвикало да се изправи против най-трудния миг в живота си.

Година след края на фотосите на " Приятели " Дженифър Анистън минава през бракоразвод с тогавашния си сътрудник Брад Пит .

С него тя прави и първите си опити като продуцент с компанията им Plan B Entertainment . Първият план на компанията е " От другата страна " - престъпна драма от 2006 година, режисирана от Мартин Скорсезе и с присъединяване на Леонардо ди Каприо , която печели към 291 милиона $ в международен мащаб.

Години по-късно тя още веднъж влиза в ролята на продуцент дружно с Рийз Уидърспун в сериала " Сутрешното шоу " . Там тя играе и ролята на Алекс Леви, журналистка, която заварва битката за власт в една медия.

" Другите планове, които сме правили, са били по един филм тук и там. Така че това е първото същинско огромно шоу, което беше продадено на Apple..... И ние като че ли се чувствахме по този начин, като че ли всички си партнираме дружно и дружно стартираме това ново корабоплаване. ", добавя Анистън пред " The Wall Street Journal ".
 Рийз Уидърспун (в дясно) и Дженифър Анистън (в ляво) на международната премиера на
Дженифър Анистън се снима в комедии от близо 30 години и е имала опция да наблюдава развиването на промишлеността през последните десетилетия. Един от последните ѝ планове е филмът " Мистериозно ликвидиране " по Netflix, където си партнира с Адъм Сандлър .

Наскоро Анистън съобщи пред, че комедията се е развила толкоз доста, че в наши дни е малко мъчно да бъдеш комичен.

" Сега е малко по-сложно, тъй като би трябвало да си доста деликатен, което в действителност затруднява комедиантите. Красотата на комедията е в това, че се надсмиваме над себе си, над живота ", споделя Анистън.

Тя добавя, " Всеки има потребност от развлечение! Светът има потребност от комизъм! Не можем да се вземаме прекомерно насериозно. "
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР