Разговаряме с продуктовия мениджър на Ewopharma - Катя Младенова, която

...
Разговаряме с продуктовия мениджър на Ewopharma - Катя Младенова, която
Коментари Харесай

Как се изгражда иновативен и ефективен бранд

Разговаряме с продуктовия управител на Ewopharma - Катя Младенова , която ни споделя по какъв начин съумява един бранд да наложи своето наличие на българския пазар, какво е да спечелиш наградата "Любима марка в категория Дермо и здравна козметика ", по какъв начин се печели лоялността на все по-изискващия консуматор и още любопитни обстоятелства може да прочетете по-долу.

Какво му минава през главата на един Продуктов управител, когато чуе "Любима марка в категория Дермо и здравна козметика " печели?

Първата ми мисъл ще е уау тук крепко се работи. Още повече, че това е ранглиста на българския консуматор – над 45 000 потребителя са участвалите в нея.

Целият екип сме доста щастливи и признателни! Това е огромно самопризнание за работата ни. Показва ни доста ясно, че сме на прав път, макар провокациите на бизнес средата през последните години – пандемия, инфлация, политическа неустойчивост. Винаги проличава, когато нещата се вършат със пристрастеност, тогава признанието не закъснява. Мога да споделя, че даже след 30 години наличие на българския пазар, съумява да бъде постоянно новаторски и ефикасен. По този метод потребителят остава предан и не губи доверие в марката и продуктите.

Хората са в основата на всичко, което вършим.

сплотява както качество, по този начин и визия. Revalid® е освен това от марка, Revalid® е метод на мислене. Вярваме, че красивата коса е хубавичко коса. Разбираме ролята, която външният тип играе за нашета самонадеяност и самочувствие.

Имахте ли специфични интензивности през годината, с които да спечелите любовта на толкоз доста хора?

В съпоставяне с множеството сътрудници, аз съм от относително скоро в екипа – от към 2 години. Повечето сътрудници са над 10 години в компанията и бих споделила, че любовта на потребителите е извоювана освен през последната година, а вследствие на усилената работа през всичките тези години, откогато марката е на българския пазар.

Иначе много разширихме интензивностите, защото Revalid® е здравна козметика, която се продава във фармацевтичния канал, а знаете, че той е много закостенял и законово стеснен. Все повече развиваме наличието в цифрови канали, където даваме и скъпи препоръки за решение на разнообразни проблеми, свързани с косата и скалпа. Работим взаимно с инфлуенсъри, организираме образования за фармацевти и beauty консултанти, с цел да са от помощ на потребителите в избора на верния артикул.

 d Revalid

Участваме в събития от летния календар на София и по морето. Стараем се постоянно да бъдем покрай нашия консуматор.

Може ли да отличите един съответен артикул от, който е “Продукт-звезда “ сега?

Всички артикули в гамата Revalid® са звезди в решаването на съответен проблем.

Ако би трябвало да отлича една серия, това е последната стартирана на пазара - Anti-age, за битка с естествените процеси на остаряване, загуба на компактност, плътност и искра на косата, посивяване.

До доста скоро никой не говореше за стареене на скалпа и косата. Развитието на медицината и насъбраните познания, помогнаха да обърнем повече внимание и на този развой. Съветите на специалистите са да поставяме ежедневни грижи за косата, по този начин както се грижим за кожата на лицето и тялото.

Мога умерено да настоявам, че Revalid® предлага извънредно новаторска серия в посока Anti-age, която съдържа революционните съставки DN-Age™ и дестилат от еделвайс от швейцарските Алпи. Те имат антиоксидантни, противовъзпалителни и ДНК защитни свойства, които защищават скалпа и косата от нездравословните външни фактори, като UV-лъчение, замърсяване, вреден метод на живот и така нататък По този метод забавяме процесите на стареене и резервираме по-дълго плътността, гъстотата и здравината на косата.

Какво следва за “Любимата марка “ на българите през идващите месеци?

В идния месец към този момент публично ще представим и последния артикул в грижа при косопад, Revalid® енергизиращ шампоан, особено създаден за мъже. Съставът на продукта е неповторим, защото събира в едно два специалиста в битката с косопада – Redensyl® и SantEnergy™, които укрепват косъма, понижават косопада и подтикват растежа на косата. SantEnergy™ има енергизиращ резултат, съпоставим с този на чистия кофеин. Така че, търсете в аптеките най-новият новаторски артикул на Revalid®.

Лесно ли се става продуктов управител? Какви качества са нужни, с цел да се наложиш в такава конкурентна среда?

Трябва да си добър психолог, да жонглираш ловко с повече задания – работя с разнообразни хора, в разнообразни сфери и отдели, и е извънредно значимо да можеш да споделяш елементарно.

Важно е да разбираш добре потребителя и да разчиташ вярно сигналите на пазара – както споделят да си в верния миг, на вярното място. Разбира се, много постоянно съм правила и неточности през годините, само че от тях съм научила най-ценните уроци.

Не на последно място би трябвало да си извънреден мотиватор за екипа – да умееш да предадеш точните и ясни послания, да ти имат доверие, с цел да се получи вярната синергия, след която резултатите не закъсняват.

Никога не съм се замисляла какъв брой съм сполучлива в специалността си – моето мерило за триумф е когато след тежка акция виждаш, че си съумял да запалиш екипа да гори с твоята пристрастеност, тогава когато се прибереш прогнил у дома, само че с това неповторимо възприятие за задоволеност, което те кара да се усмихнеш безшумно. Моята пристрастеност е моята работа, доста е просто!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР