Разгонена учителка причинила психична травма на брата на принцеса Даяна

...
Разгонена учителка причинила психична травма на брата на принцеса Даяна
Коментари Харесай

Братът на принцеса Даяна бил жертва на мръснишка гавра от учителка

Разгонена учителка предизвикала психологична контузия на брата на принцеса Даяна – Чарл Спенсър

Братът на принцеса Даяна – 59-годишният Чарлз Спенсър, направи скандално разобличаване за предишното си. Граф Спенсър описа, че е бил полово измъчван, когато бил едвам на 11 години. Той бил насилван от 20-годишна възпитателка в частно учебно заведение, която го остригала и се гаврела с него.

Първоначално Чарлз направил признанието на персоналния си терапевт, само че едвам в този момент, години по-късно, в своите записки приказва намерено за контузията, която е претърпял като възпитаник. Спенсър прецизира, че е събрал храброст да показа неприятното преживяване едвам, когато навършил 42 години и към този момент имал деца.

„ На този стадий към този момент имах деца “ – споделя бащата на 7 отрочета.

„ Внезапно се запитах – какво в случай че едно от тях бъде подложено на подобен тормоз. Това накара кръвта ми да кипи от яд “ – споделя родителят.

Драмата се разиграва в „ Мейдуел Хол “ – сякаш първокласен британски интернат.

„ Бяхме останали в ръцете на доста рискови хора, които се гавреха с нас “ – споделя с болежка Чарлз. Той не споделя дали е споделил за гаврата със по-голямата си сестра – Даяна, която след това става принцеса на Уелс.

Преди години Чарлз платил на частен детектив, с цел да открие местоположението на изнасилвачката. Тя била открита, обаче графът по този начин и не намерил сили да се изправи очи в очи с мъчителката си.

Източник: вестник „ Уикенд “
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР