разглеждат вариант да получат мандат още тази седмица, а следващата

...
разглеждат вариант да получат мандат още тази седмица, а следващата
Коментари Харесай

Проектът за коалиционното споразумение е на финалната права

преглеждат вид да получат мандат още тази седмица, а идната да преминат към гласоподаване на състава и структурата на Министерски съвет в пленарна зала. Лидерът на Политическа партия към този момент съобщи, че в четвъртък или най-късно в петък тази седмица " Продължаваме промяната " ще вземе първия изследователски мандат за сформиране на кабинет. 

Партиите от бъдещата коалиция са удостоверили, че планът за е на финалната права.
Калина Константинова, Политическа партия: Да, номинирана съм за вицепремиер
Калина Константинова от „ Продължаваме промяната “ (ПП) удостовери, че е номинирана от партията си за вицепремиер, предава БНР....

Всеки участник в бъдещото съдружно ръководство ще има вицепремиер, удостовери съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев. Ще има и вицепремиер, който ще дава отговор за ефикасното ръководство, общо ще бъдат 5. Калина Константинова удостовери, че е едната от номининациите за вицепремиер на " Продължаваме промяната ". Става дума за вицепремиер на ефикасното ръководство.

Не е въображаемо по какъв начин тъкмо ще се случи подписването на съглашението. Заложен е 4-годишен мандат, сподели Асен Василев. Документът към този момент е изпратен на " Позитано ", където Българска социалистическа партия би трябвало да го гледат, да създадат своите корекции и да го върнат назад.

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова удостовери тази информация. Тя уточни обаче, че в документа са залегнали и министрите и структурните промени в бъдещия кабинет. Съобщи, че едно от настояванията на левицата е било записано в документа, а точно създаване на нуклеарна енергетика посредством нови нуклеарни мощности, само че не е конкретизирано къде тъкмо - дали на площадката в Белене или в АЕЦ " Козлодуй ".

„ Ще разберете имената, предложенията за имена, откакто завършваме писмения документ съглашение. Винаги сме ви казвали едно и също. Първо, съглашението и политиките черно на бяло изчистено дефинитивно, по-късно постове и имена. Още от началото на водене на диалозите, ние декларирахме позиция да има обща лидерска среща, всички да седнем по едно и също време да изясним противоречивите въпроси, а не да си препредаваме един на различен промени в съглашението. До този миг Политическа партия не са ни поканили на такава обща среща и до този миг знаем, че ще подписваме настрана ”, сподели Нинова.
Бивш народен представител от Демократична България: Да дадеш на Българска социалистическа партия държавните предприятия е все едно да вкараш вълка в кошарата
Това ще провокира митинги още преди Коледа. Земеделие и държавни предприятия на Българска социалистическа партия? Енергетика и районно развиване на Има Такъв Народ? Наистин...

Лидерът на предизвести, че не би трябвало да бъдат високи условията към съдружно съглашение, формирано за такова малко време и от обединения, които имат друга идеология, цели и програмни цели още в предизборната акция.

Нагласата е да участваме с експертни фигури в кабинета. Ние имаме какво да дадем. Влизаме със схващане за това какъв брой би трябвало да сме деликатни за тази комплицирана структура. Затова взехме решение с ген. Атанасов да стоим обратно и да не товарим структурата с прекомерно огромна политизация, добави още той. Късно вечерта в сряда завършиха и процедурите по номинации за министри в кабинета от страна на Демократична България.

Надежда Йорданова е препоръчана за министър на правораздаването, Борислав Сандов за вицепремиер, министър на екологията и отговарящ за измененията в климата, Божидар Божанов за министър на електронното ръководство.

От " ИТН " бяха сбити и отхвърлиха да назоват имена. Знае се към този момент едно име, обявено от Кирил Петков - това е Калина Константинова. Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков съобщи, че оптимистичният вид е в петък да вземе проучвателния мандат за сформиране на кабинет и в границите на 7 дни да го върне на президента.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР