Раздялата с някого е едно от най-болезнените неща, които човек

...
Раздялата с някого е едно от най-болезнените неща, които човек
Коментари Харесай

Защо не мога да спра да мисля за човека, който ме напусна

Раздялата с някого е едно от най-болезнените неща, които човек може да направи. Без значение какъв брой дълго сте излизали с някого, без значение дали сте завършили нещата по другарски метод или не, дали връзката е била здрава или нестабилна, боли да загубиш някого, който е участвал толкоз доста в живота ти.

През идващите няколко седмици или даже месеци може постоянно да се питате за какво не можете да спрете да мислите за тях. Може да се чудите дали някогашният ви мисли за вас.

Това може да бъде естествена част от тъгата и тъгата, която идва с този тип загуба. Не можем да чакаме от себе си да изключваме и включваме възприятията си като електрическа крушка, тъй че е значимо да бъдете търпеливи със себе си, в случай че към момента не знаете по какъв начин да спрете да мислите за някого.

Чувство на подозрение и подозрение в себе си

Защо ме изоставиха? Ако вашият сътрудник е скъсал с вас, той евентуално ви е споделил за какво, даже и да е неразбираемо. Все отново може да не сте удовлетворени от отговора. Лесно е да започнете да се питате какво бихте могли да извършите по друг метод с него или да започнете да анализирате всеки собствен спомен от вашите думи до метода, по който са се държали с вас.

Всички „ какво, в случай че “ се въртят в мозъка ви, могат да бъдат стресиращи за вас и да ви накарат да се почувствате, като че ли сте създали нещо неправилно. Понякога не получаваме края, на който се надяваме, което може да ни накара да се опитаме да запълним празните места.

Емоционалните последствия

Когато изпитвате прочувствени последствия от разлъка, може да почувствате, че някогашният ви е взел нещо от вас. Може да наподобява, че те са лишили връзката ви и на собствен ред част от вашето благополучие.

Тази реакция е естествена, защото се примирявате с отсъствието както на някогашния, по този начин и на тази връзка от живота ви. Това не е развой, друг от скърбенето. Може да скърбите за бъдещето, което сте си представяли с този човек, а не за самия него. Често въображението ви ще измисли най-лошия сюжет, когато някогашният ви мине през мозъка ви. Може да предположите, че защото е скъсал с вас, не му пука въобще.

Този модел на отрицателни мисли и догатки е прочут като руминация и е част от изключително мощни реакции на тъга. Това обаче по-често е поредност от неправилни догатки. Вашият някогашен сътрудник евентуално ще бъде изправен пред сходен стрес и болежка от загубата на връзката, които изпитвате.

Той също се оправя с неналичието на нещо или някой, който прибавя значение на живота му. Това, че е решил да приключи връзката, не значи, че няма да почувства и следствията. Ако по някаква причина той не изпитва никакви усеща към раздялата, евентуално не е бил верният сътрудник за вас през цялото време.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР