Раздялата обикновено се свързва с доста неприятни емоции. Когато двама

...
Раздялата обикновено се свързва с доста неприятни емоции. Когато двама
Коментари Харесай

3-те зодии, на които им предстои раздяла през АПРИЛ

Раздялата нормално се свързва с много неприятни страсти. Когато двама души решат, че е време да сложат завършек на връзката между тях, във въздуха се носи едно тягостно възприятие, което припомня, че сме се провалили в това да реализираме благополучие и естетика.
За страдание три от зодиите ще минат през това този месец. Те ще стигнат до миг, в който не виждат общо бъдеще и това ще ги подтикне да вземат решението, включващо разлъка.

Ето ги и 3-те зодии, които ще претърпят неуспех във връзката си:
Овен
Овните са много самонадеяни персони. От известно време насам звездите ги поучават да стъпят крепко на краката си и да престанат да мислят по оня детски метод, който напълно не им подхожда. Те обаче не обичат да слушат какво им се приказва и постоянно вършат това, което на тях им харесва.
Именно това е една от аргументите връзката им да не просъществува дълго и те да сложат края. Пътищата им с половинката ще се разделят и това ще ги накара да потънат в дълбоки мисли.

Близнаци
Близнаците не са от хората, които се задържат дълго на едно място заради една или друга причина. Обикновено техните връзки не са от най-стабилните, само че пък пуснат ли котва, това значи, че обичат същински и от сърце.
Месец април им е приготвил една много неприятна изненада, обвързвана с разлъка с обичания човек. Дори да не желаят, ще им се наложи да минат през това. Трудно ще бъде за представителите на зодиака, само че в последна сметка хората се събираме и разделяме, до момента в който не открием своята сродна душа.
Скорпион
Скорпионите също няма да се усеща огромни късметлии през месец април. Те ще приключат една много амортизирана към този момент връзка и за малко ще останат уединено със себе си, преживявайки тази разлъка.
Добрата вест е, че доста скоро и трите зодиакални знака още веднъж ще се потопят в нова обич, надалеч по-изгаряща, буйна и дълбока!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР