Раздялата настъпва. Очаквано или не – тя е факт. Просто

...
Раздялата настъпва. Очаквано или не – тя е факт. Просто
Коментари Харесай

Обичал ли те е истински ако не му липсваш след раздялата?

Раздялата настава. Очаквано или не – тя е реалност. Просто се случва. Понякога, колкото и да обичаме някого, настава миг, в който пътищата на двамата се разделят. А аргументите са все разнообразни – невярност или друга форма на изменничество, липса на обич, отчуждаване и така нататък

Но макар раздялата, любовта остава. Ти към момента го обичаш. Все още се надяваш да поправите позволените неточности и да се съберете. Да, това е допустимо, само че несъмнено би трябвало и двамата да го желаете. Ако единствено ти си тази, която искаш да си го върнеш – надали фантазията ти ще се трансформира в действителност.

Ето знаците, които демонстрират, че ти не му липсваш

 

Изтрил е всички фотоси онлайн

Нормално е да ти липсва и да отвориш профила му, с цел да схванеш какво се случва в живота му. Но внимавай. Може да ти стане още по-неприятно, когато откриеш, че той е изтрил всички ваши фотоси. Да, блага, сигурно ще те заболи, когато схванеш това, само че той ги е премахнал от профила си, тъй като най-вероятно не желае да си спомня за теб повече.

И те боли: фотосите, на които сте дружно, към този момент ги няма. Независимо дали е избрал да архивира тези изявления или да ги изтрие напълно, едно е несъмнено: той продължава живота си. И не желае новите дами, с които среща, да знаят, че в миналото е имал връзка с теб.

От това, което разгласява онлайн, той наподобява доста по-щастлив

Дори и към момента да сте другари във Facebook, вие просто не споделяте към този момент, както преди. Все още можеш да видиш фотосите в профила му, които той разгласява онлайн. И когато го видиш да споделя фотоси или видеоклипове за това, което прави, забелязваш нещо: той наподобява доста по-щастлив. Може би от една страна ще се зарадваш за него, само че пък от друга ще ти стане доста мъчително, тъй като това демонстрира, че най-вероятно не страда и му е все тая за теб.

Той е траял напред, скъпа. Време е и ти да го направиш. Заради теб самата. Заслужаваш го.

Връща ти всички дарове

Още една неприятна част след раздялата е, когато той ти върне всички дарове, които си му дала с такава обич. Това е явен знак, че той няма никакви планове да се събирате още веднъж дружно. Иска да изтрие всеки спомен с теб и да изхвърли всяка движимост, която му припомня за теб.

Да, несъмнено е мъчително, само че не може да направиш нищо. Така е било писано. Този човек няма усеща към теб. И твърдо е решил, че желае разлъка.

Честно казано, по този начин или другояче това са твои неща. Но това значи и доста повече от това. И до момента в който почиства стаята си от „ непотребните “ движимости, той изтрива спомените от предишното. Може би не ги изтрива изцяло, само че сигурно към този момент не желае да му се припомня за тях.

Има си друга

Стигнахме и до най-неприятният и мъчителен за всяка някогашна миг. И в случай че до в този момент си се надявала да се оправиш с него, то в този миг и последната вяра ще си отиде от теб. Мислила си си, че той ще осъзнае грешката си и ще се върне. И в един безоблачен ден, изпълнена с очаквания и фантазии за вас двамата, се натъкваш напълно инцидентно в обществените мрежи на негова фотография с друга жена.

Първоначално си казваш, че това е просто негова другарка, до момента в който не прочетеш мненията под фотографията и не схванеш, че това в действителност е новата му. Да, може да си представим по какъв начин се чувстваш сега. Но знай, че и това ще мине. И всяко нещо се случва с причина.

Той те заобикаля

Ти си в мола, когато мислиш, че го забелязваш, че е в отсрещния магазин. Опитваш се да се приближиш, само че виждаш, че той върви в другата посока. Опитваш се да го последваш, само че го губиш от взор. В тази обстановка има огромна възможност той да те е видял да се приближаваш към него.

Бягането и избягването на неуместен контакт е натурален отговор на тази обстановка, изключително в случай че раздялата е към момента прясна. Ако той безусловно се пробва да те избегне, това може да е явен знак, че той не желае повече да има нищо общо с теб.

Той към този момент не е толкоз отворен към теб

Преди, когато си говорихте, той споделяше какво се случва с персоналния му живот, какво е мислил и по какъв начин се усеща. Защото ти е имал цялостно доверие и е обичал да ти споделя всичко. Но в този момент, когато сте разграничени, диалозите ви стават все по-кратки и повърхностни.

Той е по-резервиран, не споделя толкоз доста мислите и възприятията си. Вече не усеща потребност да се отваря пред теб. Ако той стартира още веднъж да ти споделя, това може да ви сближи – нещо, което той може да се пробва да избегне.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР