Раздялата на Венелин Петков и Николета Маданска се отрази пагубно

...
Раздялата на Венелин Петков и Николета Маданска се отрази пагубно
Коментари Харесай

Kакви ги върши Венелин Петков след раздялата с bTV и Николета

Раздялата на Венелин Петков и Николета Маданска се отрази пагубно най-много на него, защото внезапно той остана без жена, без деца, защото те живеят с майка си, и самичък в дома си. Единствената му разтуха бе работата, само че поради обстоятелството, че той бе освободен от bTV, където бе шеф на новините, фиаското бе цялостно.

До момента, в който той не се преквалифира в преподавател в елитно частно учебно заведение в столицата, където преподава на възпитаници от първи до осми клас. Нещо повече – явно новата крачка в професионалната сфера трансформира значително и живота на Венелин Петков.

Петков преподава новия забавен предмет „ Глобална вероятност “, който е главен от програмата на „ Кеймбридж “ и наподобява се усеща сносно в тази си роля.

„ Той показва на децата значими житейски проблеми, с които към този момент са се сблъсквали или им предстоят. Сред тях са заплахите, които крие интернет, дезинформацията, насилието в общуването. Децата получават информация по тези тематики, а също и историческа вероятност, с която могат да си обяснят тяхната поява и развиване “, изяснява Петков новия предмет.

Известно е, че първата специалност на някогашния тв водещ е учителската, защото той приключва британска лингвистика в Софийския университет. Още преди да стартира журналистическата му кариера пък, преподава британски език на възпитаници в съществени учебни заведения и гимназии, написа „ Антени “.

Втората му компетентност е „ Журналистика “, като Петков има магистърска степен по „ Телевизионна и радиожурналистика “ в университета на щата Мисури, Колумбия и е карал стаж в Си Ен Ен. По време на следването си той си оказва помощ финансово като преводач, разносвач на краставици и преподавател. Работи като помощник и води занятия на първокурсници в курса „ Основи на американската публицистика “.

Освен в учебното заведение, където е преподавател в този момент, Петков преподава и на студентите от магистърската стратегия по „ Мултимедийна публицистика “ в УНСС, където е заедно с някогашната си колежка и другарка Гена Трайкова, с която имаше дълга връзка преди да срещне Николета Маданска, с която имат две деца. В университета негови сътрудници са още Миролюба Бенатова, Мариета Николаева и проверяващият публицист Асен Иванов./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР