Раздялата е трудна, но с времето ще я преодолеете. Ако

...
Раздялата е трудна, но с времето ще я преодолеете. Ако
Коментари Харесай

Раздялата – ако е спонтанна – не е окончателна! Повярвай

Раздялата е сложна, само че с времето ще я преодолеете. Ако към момента сте привързани към вашия някогашен след известно време, евентуално се чудите дали раздялата е неверният избор. Двойките се разделят по доста аргументи, които не могат да бъдат преодолени в точния момент, само че това може да се промени. Например, в случай че връзката от разстояние наподобява прекомерно сложна, само че в този момент вие и вашият сътрудник живеете по-близо.

Знаци, че раздялата ви не е дефинитивна

Вие се разделихте прекомерно рано

Това, че раздялата ви е била спокойна и не ви е оставила огорчени или с неприятни усеща един към различен, не значи, че ви е писано да сте дружно. Но в случай че към момента държите на някогашния си и му липсвате, може би не е пристигнал моментът да се разделите. Желанието да измененията нещо във връзката може да ви обърка и да си помислите, че сътрудникът ви не е подобаващ за вас.

Дори когато и двамата сътрудници са ангажирани и желаят да работят върху връзката, отново можете да изтълкувате неправилно желанията на другия и личните си планове.

Не искахте да се разделите

Понякога се разделяме по аргументи, които са отвън нашия надзор. Работа, фамилни проблеми, разстояние⁠ – животът се случва и ние би трябвало да вършим сложни избори. Може да сте скъсали по причина, която даже към този момент не си спомняте, или може да е било нещо дребно, което е било значимо единствено в този миг.

Не сте били подготвени да се разделите и в този момент обстановката, която е довела до това, се е трансформирала или може да бъде позволена. Раздялата заради външни фактори може да ви накара да се почувствате по този начин, като че ли раздялата се е случила от единствено себе си, вместо вие и вашият сътрудник да вземете решение да се разделите.

Ако съжалявате за раздялата и събитията, които са я предизвикали, към този момент не съществуват, може би е време да си върнете някогашния.

Няма неприятни усеща посред ви

Раздялата неизбежно предизвиква болежка. Освен в случай че не се оправим с тази болежка, тя постоянно може да ескалира в яд към другия човек. Ако сте се разделили, без да се нараните един различен, болката от раздялата е по-лесна за справяне. Вашата горест не е породена от колегата ви, а от обстоятелството, че сте се разделили.

При разлъка, която не провокира възмущение към някогашния ви, вие сте в положение да поддържате връзка, защото не чувствате нуждата да се наранявате в допълнение поради личната си болежка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР