Раздори цепят близо 130-годишната социалистическа партия, пряк наследник на БКП,

...
Раздори цепят близо 130-годишната социалистическа партия, пряк наследник на БКП,
Коментари Харесай

Доц. д-р Татяна Буруджиева пред novini.bg: Атаки срещу хора като Георги Гергов, рушат твърдото ядро на БСП

Раздори цепят близо 130-годишната социалистическа партия, директен правоприемник на Българска комунистическа партия, безусловно дни преди значими избори в страната. Защо Българска социалистическа партия изпрати стaрата година с шумна свада във връзка кмета на Перник, четвърто потомство социалист-Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в, за какво посрeщат Новата година отново с кавги, само че този път в Пловдив, където е втората по-големина партийна организация и други въпроси беседвам с доцент доктор Татяна Буруджиева, политолог, учител, някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.

Независимо от причините и основанията, не е по никакъв начин добре в една партия да бушуват перманентни кавги. Особено когато се влиза в предизборна акция. Също по този начин би трябвало да си даваме сметка, че все още Българска социалистическа партия не е приключила изборната процедура за регионални управления и сближение на управителните екипи на всички нива, с цел да се влезе консолидирано в изборния развой. На вота ще забележим кое ще надделее - дали свадите или опитите на новото управление и водача да постановат своите възгледи на всички.
Двете трендове обаче се сблъскват в съзнанието на актива и въздействат върху вземането на решения в една или друга посока. Подобни

кавги, толкоз покрай действителни избори, в никакъв случай не носят позитив за една партия.

Структурирането на взаимоотношенията вътре в партията, би трябвало да се вършат не директно преди избори, а по-отдалечено във времето. Смятам, че управлението би трябвало да понесе своята отговорност. Конгресът беше през септември, повече от година те се провеждат и готвят и да се стига до радикални разцепления тъкмо преди вота, по никакъв начин не е добре и няма по какъв начин да способства положителен резултат. Защото всички разбираме, че една от задачите на предизборната консолидация, е образуването на листите. Какво ще се случи в този момент, освен това състояние?!

Това, което става в Пловдив с господин Георги Гергов, а преди този момент в Перник с кмета Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в и борбата против знакови фигури като Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в и Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, е отрицателна наклонност за Българска социалистическа партия и ще се отрази зле на присъединяване й в идните избори. Освен това влиза в прорез с желанието на доста хора, които в предварителни изследвания са декларирали, че желаят да поддържат тази партия.

Заради всички тези разправии акцията би трябвало да се води на два пласта -

- вътре в актива на Българска социалистическа партия, и на открито. Заради ниската изборна интензивност, тежестта на твърдите ядра в партиите нараства. Но в Българска социалистическа партия тя е застрашена от кавги, които бият против хора като Георги Гергов и Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в. Да не приказваме, че чисто човешки и политически не е изключително морално държанието на Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за против Гергов, тъй като тъкмо той я докара в Българска социалистическа партия. Атаките против авторитетни хора по места като него, изрично разрушават твърдото ядро на партията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР