Раздорът в коалиция „Изправи се! Мутри вън! между Николай Хаджигенов

...
Раздорът в коалиция „Изправи се! Мутри вън! между Николай Хаджигенов
Коментари Харесай

Манолова и Хаджигенов заровиха томахавките, предлагат Дончев...

Раздорът в коалиция „ Изправи се! Мутри вън! " сред Николай Хаджигенов и другите съпредседатели на обединението Мая Манолова и Татяна Дончева беше сподавен. Тримата се изпокараха поради изказванията на юриста от " Отровното трио ", че приема поддръжка от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи в името на кабинет на протестните партии.

След първото съвещание на депутатите от " Изправи се! Мутри вън! " стана ясно, че томахавките са заровени. Манолова ще бъде ръководител на парламентарната група на обединението, а неин заместител ще бъде Хаджигенов. Двамата го огласиха на взаимен брифинг. Манолова съобщи, че групата ще предложи Татяна Дончева за зам.-председател на Народното събрание.

Ще внесем план за основаване на Комисия по проверката, ще желаяме чуване на Бойко Борисов в петък за Плана за възобновяване и резистентност, подготвени сме с пакет законопроекти в поддръжка на дребния бизнес, самоосигуряващите се лица, семействата, пенсионерите. Готови сме и с измененията в Закона за персоналната помощ, добави Манолова.

В отговор на въпрос дали парламентарната група на „ Изправи се! Мутри вън! “ ще поддържа предложение на „ ИТН “ за ръководител на Народното събрание, Манолова съобщи, че в персонално качество поддържа Ива Митева за ръководител на Народното събрание, само че парламентарната група ще реши.

" Принципът, който има в нашата част на обединението е, че ние ще подкрепим политики. Тоест съответни оферти, тъй като съгласно нас по този начин работи демокрацията. Би трябвало, в случай че демокрацията работи както би трябвало – хората да нямат значение. Естествено – хората постоянно имат значение, само че не толкоз голямо”, съобщи пък Хаджигенов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР