Разделението не помага на никого, каза вчера на Шипка премиерът

...
Разделението не помага на никого, каза вчера на Шипка премиерът
Коментари Харесай

Караянчева: Псевдопатриотите, които поведе Радев, сега освиркват Петков

Разделението не оказва помощ на никого, сподели през вчерашния ден на Шипка министър председателят Петков. Аз ще кажа друго: Който сее ветрове, жъне стихии! Това написа във Facebook Цвета Караянчева във връзка на вчерашните събития.

„ Приемате ли това, което се случи по време на тържественото честване, господа ръководещи?! Гротескно беше, нали? Нелепо, вулгарно, неоправдателно. В ден, предназначен за поклонение. За мен е недопустимо, без значение, че съм представител на опозицията. Защото „ сюжетът “ се повтаря. Спомняте ли си по кое време бяха положени основите на разделянето на българите и от кого? Ще ви оказа помощ с отговора: на 19 февруари 2020 година на церемонията в София във връзка гибелта на Левски, когато Румен Радев /архитект на ръководещата коалиция/ подцени кмета на столицата, патриарха и ръководителя на Народното събрание и поведе различно шествие “, напомня Караянчева.

Тя акцентира, че тогава същите групи от хора, които през вчерашния ден освиркаха Кирил Петков на Шипка, следваха Радев, скандираха “у-у-у-у” по време на речта на Фандъкова и оскверниха паметта на Апостола.

„ Впоследствие тези използвани групички от псевдопатриоти се придвижиха на Шипка и се вклиниха във всички следващи национални празнувания “, съобщи някогашният ръководител на Народното събрание.

Караянчева означи, че една обидна и срамна за всички ни „ традиция “ се настани трайно в политическия живот на България.

„ Какво можем да чакаме отсам – нататък – бутафорни бесилки, ковчези, черни чували… Доскоро на Румен Радев това му изглеждаше като инструментариум на демокрацията. Духът обаче е излязъл от бутилката! И не знам има ли по какъв начин да бъде върнат обратно… “, написа още Цвета Караянчева в обществената мрежа.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР