Раздаването на фиданки за залесяване на обществени места в община

...
Раздаването на фиданки за залесяване на обществени места в община
Коментари Харесай

Раздават безплатните фиданки в Асеновград, следващата седмица

Раздаването на фиданки за залесяване на публични места в община Асеновград започва през идната седмица, оповестиха за от пресцентъра на управата в града. Вече има подписан контракт с компания, която би трябвало да достави дръвчетата. От отдел „ Екология “ към Общината не прецизираха какъв е общият брой на фиданките, които следва да бъдат доставени и надлежно – раздадени на жителите. Не става ясна и сумата, изхарчена за закупуването на растителността.
От отдела показаха с решителност, че ще уважат желанието на всички, подали молби и декларирали желанието си да получат фиданки и да ги засадят на публични места. Раздаването на дръвчетата ще се реализира посредством самостоятелно телефонно позвъняване до всеки един от подателите. Целта е да бъдат конкретизирани ден, час и метод на приемане на фиданките.
Припомняме, че заявките се подаваха в Община Асеновград до 23.03.18 година Получаването на дръвчетата за засаждане се случва съвсем два месеца по-късно, защото процедурата изисква сключване на контракт с снабдител на растителност, след което стартира да тече и период за доставка, обясниха от Общинска администрация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР